torstai 7. marraskuuta 2013

Joulukortti nro. 17, 2013

Tässä taas yksi kortti sarjassa kaikki vinksallaan. :D
Siis tosiaan kaikki on vinossa ja vinksin vonksin kuvausta myöten. Eikä loppu tulos kyllä muutenkaan vastannut ihan alku peräistä suunnitelmaa, mutta ei se mitään. Tällaistä kuitenkin tänään. :)

Haluan lausua vielä suuren suuret kiitokseni kaikille viime päivinäkin blogissani vierailleille ja kommentteja jättäneille!! On aivan ihanaa saada lukea kommenttejanne! Ette arvaakaan kuinka paljon ne mieltäni lämmittävät ja miten hyvälle tuntuvat! Erityis kiitos siis ihan teille joka ikiselle!!! Juuri teiltä saan lisää virtaa ja inspiraatiota. Olette mahtavia! <3 :)

9 kommenttia:

 1. Ei minun mielestäni mikään ole vinksallaan tässä :) Kaunis jouluinen kortti! Kaunis tuo magnolia tyttösen väritys <3 Osaisimpa minäkin :) Oikein rentoa ja mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Lauski! En minä kuule tuota värittämistä ollenkaan osaa niin kuin haluaisin, mutta koko ajan täytyy yrittää lisää ja opetella.

   Poista
  2. Niin... ja ihanaa viikonloppua myös sinulle!! <3 :) Minä täällä suurella innolla ja jännityksellä odotin Tiinun matsku kuorta, mutta itellan mokoma teki taas temput ja ei tullut kuorta... :(

   Poista
  3. Juu ei tullut mullekaan - vissiin Itellassa oli viikolla jotain hitautta jostain syystä (vaikka tätä tuntuu olevan kyllä aina :D ) luin vissiin iltalehdestä tms... Samaa rataa kun Itella hoitaa hommiaan niin kohta ei varmaan enää kukaan viitti lähettää enää mitään etanapostissa. On se kumma kun aina saa Itellan takia omia lähetyksiäänkin kun postittaa niin jännittää sillä tavalla että on ihan maha solmussa. Ei reilua :( Löysin muuten Prismasta sen paperikon ja köh köh.. kaksi muutakin :D :D Kiitos sulle <3

   Poista
  4. Joo, mieskin puhui mulle jotain niistä itellan sotkuista. Ärsyttää vain tosiaan, kun ei voi luottaa yhtään eikä saa sitä mitä ostaa. Se on ihan sama vaikka laittaisi postit aina suoraan jo 2. luokassa, kun ei ne kuitenkaan ole siinä ajassa perillä missä pitäisi. No, maanantaina odotetaan matskuja sitten sitäkin suuremmalla jännityksellä ja innolla. :)

   Kiva, että paperikko löytyi. :D Itsekin löysin niitä kyllä silloin useamman! ;)

   Poista
 2. Ihana kortti ihan turhaan pidät korttia vinksallaan olevana,ei se ainakaan erotu mitenkään kuvista :) Mutta tiedän tunteen kun tuntuu että kaikki on vinksalleen ;) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Eikö erotu? No, helpottavaa kuulla ettei ne ainakaan ensimmäisenä pistä silmään sieltä. :D Juuri tuossa äsken Lauskille valitinkin edellisessä kommentissa, että ei itella taas kerran kuljettanut posteja ajoissa perille. En nimittäin matsku kuortasi saanut... :(

   Poista
 3. En näe minäkään mitään vinouksia :) Kuvatessa välillä tulee sellainen vaikutelma, kai kamerakulma on joskus sellainen. Hieno on kortti !

  VastaaPoista