tiistai 5. marraskuuta 2013

Joulukortti nro. 15, 2013

Joulukortteja, joulukortteja ja joulukortteja... niitä toivottavasti valmistuu vielä jonkin verran. Niinpä myös blogi tulee olemaan varmasti pitkään täynnä joulua. Mutta, eikös se nyt jo saakin tässä vaiheessa vuotta? :)

Tämän kertainen kortti on tehty Sugar Nellien (?) ihanan leimakuvan ympärille. Myös tämän kuvan sain Sandelta. Kiitos taas! :D
Ja tällä kertaa mennäänkin jo huomattavasti rauhallisemmissa ja jouluisemmissa väreissä, kuin edellisen postaukseni kortissa. :)

Huomenna sitten taas jotain ihan muuta jouluista! :)

8 kommenttia:

 1. Tosi suloinen ja ihanasti eri joulun-punaisia värejä !

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kaunis
  ja niin lämmin on tuo punainen sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täydellisen kortin olet tehnyt leimakuvasta. Nyt en kyllä ihan mene vannomaan kenen tämä kuva on (itsehän olin sen siihen postaukseen merkannut Sugar Nellieksi, mutta en muista enkä löytänyt Funky Kitsin sivuiltakaan). Ihana tuo 24 lippunen ja kultaiset nauhat!!

   Poista
  2. Voi suuri kiitos Sande! Seikkailin äsken tuolla blogien ihmeellisessä maailmassa ja jostain blogista (en vain enää muista mistä :D) löysin saman kuvan, joka oli myös nimetty Sugar Nellieksi. Eli, uskon sen kyllä se olevan. :)

   Poista
 3. Super suloinen kortti ja ihana tuo leimakuvakin. Sinä sen vain saat tehtyä näitä jouluisia oikein urakalla,pitääkin itsekkin ryhdistäytyä :) Laitoin uudet matskut tulemaan äsken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!!! Otin juu itseäni niskasta kiinni ja pääsinkin ihan hyvään vauhtiin joulukorteissa... mutta katsotaan nyt kauanko tätä vauhtia kestää. :D Odotan hirmuisella innolla ja jännityksellä matskuja!!! :)

   Poista