perjantai 15. marraskuuta 2013

Joulukortti nro. 20, 2013

Tässäpä on yksi hyvinkin yksinkertainen kortti, joka ei vain mielestäni kaivannut yhtään enempää mitään. Kuvauksen tosin olen saanut onnistumaan taas kerran niin hyvin, että näyttäisi koko kortin koristuksineen olevan aivan vino. Mutta ei se kuitenkaan sitä ole. :D

Kortillani osallistuisin Inspis-haasteeseen #19, jossa aiheena on tällä kertaa teksti pääosissa. Ja minusta se pitäisi kyllä tässä kortissa juuri näin olla. :)

Ja se on muuten viikonloppu taas! JEE! Tosin meidän perheellä se on kyllä täynnä touhua ettei kovin huilia ehdi. Mutta, joka tapauksessa... Ihanaa viikon loppua teille jokaiselle!! <3 :)

14 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä niin mun makuinen joulukortti ! Kerrassaan kaunis,herkkä ja ihanan värinen :) Touhukasta ja mukavaa viikonloppua koko perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lauski! Itsekin olen ihan suht tyytyväinen. :) Ja samoin sinulle ja lapsukaisille... ihanaa viikonloppua kera suurien halien!! <3 :)

   Poista
 2. Kaunis kortti.
  Rauhallinen ja hyvin herkän oloinen!
  (Ei ole vinossa ;) )

  VastaaPoista
 3. ONPA KAUNIS! Ihanaa että tulit mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vilimarika! Kiitos, että jaksat haasteita meille aina järjestää ja saadaan mukaan tulla! <3 :)

   Poista
 4. Tosi kaunis ja rauhallinen kokonaisuus ! Kiitos kommenteistä mun blogissa :D Lumihiutalestanssit ostin Nellie Snellenistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Blogissasi on aina yhtä ihanaa käydä ihailemassa upeita korttejasi!! :)

   Poista