maanantai 11. marraskuuta 2013

Välillä joulukorttien lomassa vauvakorttia...

NIINPÄ, KYLLÄ SE NYT SE ON!!! :D
Joku ehkä hoksasikin jo, että kortissani komeilee todellakin se sama ihana leima, jota jo pariinkin kertaan blogissanikin huutelin ja metsästin.. tätä leimaa etsiskelin jo pitkän pitkän aikaa. Ja nyt se on vihdoin minulla!!! Siis minulla minulla minulla!! :D Eräs ihana ihminen sen minulle löysi ja arvatkaapas kuka oli innosta ja ilosta soikeana!! Tää on nyt niiiiin happy! :)

Juu, ja sitten asiaan... tein siitä kuvasta tosiaan kortinkin... tällä kertaa poikavauvalle. Ja tällä osallistuisin myös Korttisirkuksen haasteeseen #8, jossa aiheena oli vauvakortteja. :)

Ja suuren suuret tervetulotoivotukset Maaret! Mukavaa, että liityit lukijakseni! :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos osallistumisestasi Korttisirkuksen haasteeseen!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä onkin suloisen vekkuli tuo leimakuva :D Herkät ja hempeät värit kortissa ja ihastelen tuota koristusten asettelua! Kauneinta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu, minä jostain syystä ihastuin niin tuohon kuvaan. Vauva niin söpönen ja hauska tuon haikaransa kanssa. :D

   Poista
 3. Tyylikäs kortti ja ihana leimakuva enpäs ole itse moiseen koskaan törmännytkään.Kauniit värit kortissa,ihana piristys välillä nähdä muitakin kun joulukortteja,itsellä kun tulee korvistakin ulos joulukortit ;) Silti niitä vain pitäisi tehdä ja kovasti lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Juu, itsekin huomasin, että blogi on viime aikoina hyvin tiiviisti täyttynyt joulukorteista (mikä on toisaalta tosiaan hyvä, että niitä on valmistunut). Siksi oli itsellekin kivaa vaihtelua tehdä välillä parit vauvakortit ja isänpäiväkortit. Nyt voikin sitten taas palata takaisin niihin jouluisiin. :)

   Poista