sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 2/4, kierros 2

Tiinun joulukorttiringissä ollaan siis jo menossa toisella kierroksella ja tällä kertaa matskujen lähetys vuorossa oli Apris. Ja voihan nenä mitä kaikkea ihanaa kuoresta taas löytyikään. Etenkin tämä Penny Blackin super ihana leimakuva bird talk on minulle ihan uusi tuttavuus. Tämä on tosi suloinen. Kiitos Apris!! :)

Mutta arvatkaapa vain kuka unohti sitten tällä kertaa kuvata ne. Tähän asti olen vielä juuri ja juuri muistanut, vaikka esim. kuvien värittämisen olen pari kertaa hirveällä innolla ehtinyt ennen kuvausta aloittamaankin. Nyt se sitten tosiaan unohtui kokonaan ja toivonkin, että saan sitten käydä joltakin rinkiläiseltä kuvan lainaamassa, kunhan he ehtivät omansa postailemaan blogeihinsa. :)

(Nytpäs onkin kuva matskuista. Kävin heti Aprikselta lainaamassa, kun hän postasi oman korttinsa. Kiitos siis Apris niin kuvasta kuin ihanista materiaaleistakin! :D)

Tämä on siis lopputulos.
Ja en tiedä minkä, mutta jonkun ihme sutun sain jo jostakin aikaiseksi tuohon tyttösen vasemmalle puolelle. Mutta ei voi mitään. Se nyt on siinä ja pysyy. :D


Muut rinkiläiset, eli Tiinu, Apris ja Lauski saavat varmasti myöskin pian omat korttinsa blogeihin. Eli menkäähän katsomaan heidän upeita aikaan saannoksiaan. :)

Seuraavien materiaalien lähetys vuorossa olenkin sitten minä. Ja nyt kyllä hirvittää ihan itseänikin, että mitä matkaan lähteekään. :D
Matskut ovat kyllä ehkä aika erikoiset ja muutenkin vähän yksi sekasotku kaikin puolin. Jotenkin niitä oli nyt todella vaikea tällä kertaa kasata. Ajatukset sekä matskut menivät molemmat ihan sekaisin kun kuoria täyttelin, mutta... katsotaan nyt mitä nämä meidän ringin naiset niistä sanoovatkaan. Ihan perinteiset joulun värit nämä eivät ainakaan ole. ;)

12 kommenttia:

 1. Ja tämäkin on kertakaikkisen ihana kortti. Sain omani tänään valmiiksi, mutta postailen vähän myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kuva on niin ihana! Ja matskut oli muutenkin jotenkin niin... minua. Tykkäsin kovasti! Kiitos! :)

   Poista
 2. Onpa ihana.
  Höpsis... ei mitään suttua.
  Kauneus on katsojan silmässä :)

  VastaaPoista
 3. Upea kortti ja väritys on komia;-))m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmusti Mervi! Vaikka tuo värittely on kyllä ollut juuri niitä mitä tällä hetkellä eniten haluaisin opetella. Olen siinä hommassa kyllä aivan vasta-alkaja. :)

   Poista
 4. Vautsi! Aivan ihastuttava tämäkin! Väritystä jäin minäkin toviksi ihastelemaan! Ai vasta-alkaja, pöh! ;) Milläs sinä väritteletkään, onko Copicit tai Promarkerit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihan hirmusti! :D Todellakin vasta harjoittelen värittelyä. Copiceilla olen muutamia kuvia nyt väritellyt ja niitäkään minulla ei vielä kovin monia ole. :)

   Poista
 5. Voi hyvät hyssykät miten ihana kortti ei voi kun ihastella,minä olen mattimyöhäinen ihan selvästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! <3 :) Ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Eihän näiden kanssa mikään hätä ole. :)

   Poista
 6. Herttinen, miten olen tämän onnistunut ohittamaan,nyt vasta huomasin! Mutta siis wau-mun silmät jämähti tuohon ikkunapokaan- miten upea väritys ja miten mahtava väri!! Nuo "tikkaukset" sopii kuin nenä päähän tähän korttiin. Kaunis, totta tosiaan! No johan, nyt alkoi kutkuttamaan että mitä sieltä kuorestasi oikein paljastuukaan ;) Ihanaa ja jänskää ;) Minä se taas jo olen pariin otteeseen oman kuoren sisällön vaihtanut xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Kiitti Lauski ihan hirmusti! Juu, se ikkunapoka oikein hyppää silmille tuosta. Tuo harmaa värivalinta ei ollut ollenkaan kyllä hyvä, mutta kun en jotenkin ruskeaksikaan millään halunnut lähteä sitä laittamaan. :D

   Kyllä se juu minäkin haluaisin kuoren sisällön vielä vaihtaa, mutta kun sitten iskee taas kauhea hankaluus, että millaista sinne lähtee laittamaan. Tällä kerralla kuoren sisällön keräily oli jotenkin aivan älyttömän hankalaa. Voihan se olla, että jotain pieniä muutoksia sinne vielä tekee, kun huomenna vielä ehtii. Mutta luulen, että se sisältö ei välttämättä niin mieleinenkään teille ehkä ole.. joten pahoittelut siis jo etukäteen. :D Koitetaan niistä vain nyt jotain värkätä, jookos? Ja käytätte matskuja vain sen verran mitä tahdotte. Ei kaikkia tarvitse käyttää. :)

   Poista