sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Joulukortti nro. 13, 2013

Heipsan!

Niin se rupeaa olemaan taas viikonloppu kohta lopuillaan... valitettavasti. :( Noh, mutta uusi viikko tekee tuloaan ja sen myötä myös seuraava viikonloppu! Sitä siis kuumeisesti jo odotellessa. :D

Ja sitten... asiaan. Joulukorteilla siis tietenkin jatketaan. Näitä on nyt vain yritettävä tehdä, kun on hyvään vauhtiin päässyt ja aiemmin homma jumitti ja takkusikin sitten taas tosi pahasti. Mutta siis, tämmöistä tänään. :)

Tein siis vintage aiheisen kortin, jolla osallistun myös tämän kertaiseen It`s all about the Vintage and Beauty haasteeseen #55. Aiheeksi oli annettu käyttää ainakin 3 leimasinta.

No, niitähän löytyy. Itse ihana kuva on tietenkin leimattu. Ja sen sain muuten Anemonelta. Suuri kiitos!!! :) Sillä ei kai ole väliä, että onko leima itse leimattu vaiko saatu?? Sen lisäksi teksti on leima ja sen embossasin. Harmi, että siitä tuli vain hieman suttuinen.. mutta saa toivottavasti selvän? Sitten lumihiutaleita, joita on oikeassa yläkulmassa sekä vasemmassa alakulmassa... ne ovat myös leimoja ja embossattu. Niitä olikin sitten 5 erilaista. Yhteensä kortissa erilaisia leimoja siis 7 kpl. Eiköhän ne riitä. :D

Osaako kukaan muuten äkkiseltään kertoa, että kenen valmistajan tämä ihana leimakuva on? Siitä kun ei itselläni ole mitään tietoa.

Nyt.. ihanaa ja askartelun täytteistä sunnuntaita ystävät! :)

5 kommenttia:

 1. Oi-joi...
  Kylläpä on kaunis.
  Ihana väritys ja mahtava kokonaisuus <3

  VastaaPoista
 2. thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Anemone! Ja suurempi kiitos vielä kerran kuvista! Ovat huippu ihania! <3 :)

   Poista