keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Jouluisten leimakuvien vaihtoa... innostuisikohan kukaan? :)

Niin... olen tosiaan harkinnut, että jos laittaisi tämmöisen jouluisten leimakuvien vaihtokuoren matkaan. Jos siis joku olisi innostunut lähtemään touhuun mukaan? :)

Phedran askartelujen Phedra tosiaan laittoi jokin aika sitten tämmöisen pystyyn ja siihen osallistuin. Ja sepäs olikin tosi kiva juttu! :) Siksi ajattelin nyt itsekin kysellä, että jos joku innostuisi, niin pienellä porukalla ehtisimme vielä hyvin kierrättää kuoren ennen joulua. Mitäs siis sanoisitte? Ehkä vaikka neljälläkin osallistujalla, jos ripeästi kierrätetään..

Idea lyhyesti siis se, että laitan kuoren matkaan ensimmäiselle, joka sisältää jouluisia leimakuvia. Sieltä voidaan ottaa niin monta kuvaa, kuin haluaa. Kuitenkin sama määrä kuvia laitetaan tietenkin tilalle. Minusta max 2 samanlaista kuvaa voisi olla hyvä sääntö. Ja sitten kuori tietenkin ripeästi postiin ja seuraavalle. Lopuksihan kuori palaa sitten matkaltaan takaisin minulle. :)

Ilmoitelkaa mahdollisesta kiinnostuksestanne pian, sillä jos parikin innokasta itseni lisäksi löytyy, niin laittaisin kuvia mielellään matkaan vaikka jo heti maanantaina. :)

Ilmoittautunut:

1. Jaanuska
2. Tiinu

Vieläkö vaikka yksi innostunut löytyisi, niin saataisiin pikainen pikkukierros tehtyä!!??? :)

2 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa tämä tottakai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiva! Jos vielä vaikka yksi saataisiin lisäksi, niin pikainen kierros voitaisiin vielä ottaa! Innostuisiko kukaan!!?? :)

      Poista