tiistai 19. marraskuuta 2013

Joulukortti nro. 23, 2013

Joulukorttia tietenkin aina vaan.. mitäpäs muutakaan. :)
It`s all about the Vintage and Beauty haasteessa #56, käskettiin tällä kertaa käyttämään kuviosaksia/reunaleikkureita.
Ja kuviosaksia minulla ei enää ole aikoihin ollut ainoitakaan, koska niitä ei todella tule käytettyä. Ja jos stansseja ei siis tällä kertaa lasketa mukaan, niin reunaleikkureitakin omistan vain 2 erilaista. Niistä käytin nyt sitten tähän korttiin tuohon oikeaan reunaan tuota sydänleikkuria. Se on minusta kyllä ihan kaunis. :)
Ja niinpä siis lähden kortillani mukaan haasteeseen. :)

Olen muuten viime aikoina saanut teiltä kaikilta ihanilta askarteluystäviltäni yhä enemmän ja enemmän mahtavia ja sydäntä lämmittäviä kommenttejanne. Ja niinpä SUURI KIITOS teille niistä ihan jokaisesta! Tuntuu aivan mahtavalta tietää, että joku todella tykkää korteistani ja tahtoo niitä edelleen nähdä. Ja mikäpä voisi sen enempää inspiroidakaan askartelemaan lisää. Minulle siis jokainen lukija, jokainen vierailija sekä jokainen kommentti on kullan arvoinen! Kiitos! <3 :)

Lämpimin halirutistuksin... Jaanuska

11 kommenttia:

 1. Thanks for joining us at It's all about the Vintage and Beauty
  Elma

  VastaaPoista
 2. Oo äm gee (vietin aamun teinien seurassa :D ) miten mahtava kortti! Mä niin tykkään kun käytät noita koristeellisia ohuita stansseja- itse kun en millään viitsisi stanssailla edes isommilla perusstansseilla :D Nuo antavat korttiin niin kivan säväyksen. Tämä on kyllä tosi onnistunut vintagekortti <3 Itsekin pitäisi osallistua-saas nähdä ehdinkö kun hössötän taas kaikkea muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Tiedän niin nämä jutut... meilläkin eräs ihana teinityttönen käy tiuhaan kylässä ja tätähän se juuri on. Kun pysyisi aina vain itse mukana. :D

   Kiitos ihan hirmuisesti jälleen kauniista sanoistasi! Tiedä sitten siitä, että olenko näitä aina niin ansainnut korteillani, mutta... uskomattoman hyvällehän näitä tuntuu lukea. <3 :D

   Poista
 3. Voi, voi kun olet taas tehnyt ihanan kortin.
  Mahoton kun ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Nätti kortti. Kuoren olen saanut jo, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No hyvä. Ajattelinkin, että on sen jo pakko olla perillä. :)

   Poista
 5. Todella kauniin kortin olet jälleen tehnyt.

  VastaaPoista
 6. Ihana kokonaisuus taas kerran! Suloista herkkyyttä tuovat nuo lumihiutalestanssit. Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos ihanasta kommentistasi! Ja aina on yhtä mahtavaa saada Vintage haaseisiin osallistua! :)

   Poista