lauantai 23. marraskuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 3/4, kierros 2

Tiinun emännöimä joulukorttirinkimme etenee kauhealla vauhdilla ja harmikseni lähenee myös pian loppuaan. :(

Materiaalien lähetys vuorossa olin tällä kertaa minä ja laitoinkin rinkiläisillemme ehkä hieman oudot matskut. (Toivottavasti ovat muuten saapuneet jo perille kaikille. Minulla kun on pikkuisen tuo luotto meinannut mennä tuohon itellan toimintaan.)
Siis materiaalit olivat tosiaan hieman kauempana joulun perinteisistä väreistä, sillä mukana oli hieman myös esim. mustaa.
Tämmöinen oli kuorien sisältö:

Ja uskaltaudunpa nyt heti ensimmäisenä julkaisemaan tämän oman korttini. Tämä oli lopputulos:

Koristelin lopuilla ylimääräisillä matskuilla myös takakannen, jotta sain kaikki käytetyksi.

Jännityksellä ja innolla odotan mitä nämä ihanat naiset saavat aikaiseksi näistä kummallisista materiaaleistani. Mutta niin paljon heiltä taitoa löytyy, että saisivat varmasti vaikka wc -paperirullasta taiottua taidetta. ;) Käykäähän piakkoin kurkkimassa tulokset heidän blogeissaan.
Mukana ovat siis emäntämme Tiinu sekä Lauski ja Apris. :)

Ainiin.. ja vielä muistutan, että jos jotakuta kiinnostaa jouluisten leimakuvien kiertävä vaihtokuori, niin kurkatkaapa pian pari postausta alas päin... vielä ehtisi. :)


10 kommenttia:

 1. Tosi lutuinen ja onnistunut kortti! Muhkea ja kekseliäs! Takakansikin on niin kaunis tuon kimaltelevan joulupallon kanssa :) Minä kyllä henkilökohtaisesti pidin näistä matskuista kovasti ja juuri monipuolisuudesta ja runsaudesta :) Joten kiitos ihan hirmuisesti-oma korttini on työpöydällä suunnittelu-asettelu vaiheessa. Ihaninta viikonlopun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Lauski! Helpottavaa kuulla, ettei matskut ihan pettymys ainakaan kaikille ollut. :) Jään hirmuisella innolla odottamaan korttisi valmistumista! ;)

   Poista
 2. Kyllä on ihana.
  Ei musta paha ole, minusta tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla.. Kiitos Sirpa! :)

   Poista
  2. Ihanan runsas ja kaunis kortti ! Mä en ole nyt näihin rinkeihin kerinnyt ollenkaan mukaan :( Jospa keväällä remontien jälkeen taas kerkiäisin näihinkin juttuihin !
   Mukavaa sunnuntai päivää sinulle !

   Poista
  3. Kiitos Anemone! :) Sehän näissä ringeissä on ihanaa, että voi lähteä silloin mukaan tai laittaa itse ringin pystyyn, kun itselleen hyvin sopii. Mukavaa Sunnuntain jatkoa myös sinulle sinne! :)

   Poista
 3. Kaunis kun mikä tämäkin korttisi,aivan ihana ja värimaailma on niin mun makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Tosi kiva kuulla, että värit oli mieleiset.. :)

   Poista
 4. Kiitokset todella ihanista materiaaleista. Minä ainakin tykkäsin väreistäkin. Korttisi on tosi kaunis ja kivasti olet materiaaleja käyttänyt. Oma korttini valmistui eilen, mutta postaus vielä tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä vain... ihanaa, että tykkäsitte!
   Odotan suurella innolla korttiasi!! :)

   Poista