keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 1/4, kierros 2...

Rinkimme pääsi tosiaan kaikkien innostuksesta toiselle kierrokselle. Ja materiaalien lähetys vuorossa siis rinkimme emäntä, Tiinu. :)
Ja tämmöistä kaikkea ihanaa kuoresta paljastui.
Joku oli vain hurjassa innostuksessaan taas aloittanut leimakuvan värittämisen ennen kuin muisti kuvata matskut. Siksi siis toinen leimakuva puuttuu kuvasta. ;)

Kuoren sisältö oli todellakin taas niin ihana, mutta runsas! Kauhistelin jo taas aluksi, että en taida mitenkään saada kaikkea käytettyä. Olisin näistä helposti saanut tehtyä sen 2 korttia. :D

Loppu tulos oli kuitenkin se, että muutamaa pientä paperin palaa lukuunottamatta sain kuin sainkin KAIKKI käytettyä. Tosin niitä matskuja löytyykin sitten myös sekä kortin sisältä, että takakannesta. :)
Tässä kuitenkin valmis kortti.Ja mukana ringissä siis edelleen emäntämme Tiinu sekä Apris ja Lauski. Eli, ihan huippu porukka!! <3 Menkääs kurkkaamaan myös heidän blogeihinsa heidän upeita tuotoksiaan! :)
6 kommenttia:

 1. Toi näyttää niin syötävän hyvältä tuo piparkakkutalo :) Nams! Kaunis kortti, magee idis laittaa nuo tähdet "roikkumaan" nyöristä, näyttää todella hyvältä. Mulla kortti vielä puolivaiheessa, tarvii tämän illan aikana saada valmiiksi ennenkuin uudet matskut tulee :o) Rauhallista keskiviikkoiltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että talo on onnistunut.. :) Kiitos Lauski! Odotan innolla, että nään teidän muiden kortit!! Ne on aina niin upeita!!! :)

   Poista
 2. Wau ihan super suloinen kortti ja niin hienoja ideoita pilvin pimein on kortissasi,pidän kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiinu! Kyllä siinä kortissa hieman ideoimista kyllä olikin. Mutta... sainpas kasaan! :D

   Poista
 3. Mielettömän ihana kortti. Hienosti olet käyttänyt materiaaleja. Minäkin löysin vihdoin aikaa kortteilulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Apris! Ihanaa! Tulenkin pian vierailulle katsomaan, että mitä ihanaa olet saanut aikaiseksi. ;)

   Poista