lauantai 2. marraskuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 4/4

Tässä ringissä nyt siis viimeistä viedään ja materiaalit lähetti Lauski. Ja voi mahdoton miten ihanat matskut posti taas tullessaan toikaan. Kiitos Lauski!! :) Tällainen oli kuoren sisältö...
Ensin kyllä hieman säikähdin, että voi apua.. kuinka saankaan nämä paperit kaikki käytettyä. Lauski kun osaa tehdä niin upeita ja runsaita kortteja, mutta itse en kyllä ollenkaan niin hyvin sitä samaa osaa. No, aikani niitä sitten pyöriteltyäni sain mielestäni kuitenkin suht hyvin kaikki käytettyä. Vain tuota ruskeaa paperia jäi vähäsen, jota oli eniten sekä sen lisäksi toinen pienempi paperi ja pari puolihelmeä. Kaikki muu kortista löytyy. :) Ja tässä siis loputulos..
Pisimpään luultavasti pähkäilin, että lähdenkö tuota kuvaa värittämään ollenkaan vai en. Totesin kuitenkin, että se taitaa olla paras ihan näin. Väritykseni olisi luultavasti vain pilannut kauniin kuvan. :D

Mukana ringissä ovat siis emäntä Tiinu sekä Lauski ja Apris. Ainakin Lauski oli jo oman korttinsa julkaissut ja pian tuleevat varmaan loputkin, joten menkäähän katsomaan heidän aina niin upeita korttejaan. :)

Olemme myös käyneet keskustelua, että jospas ottaisimme ihanaan rinkiin uusinta kierroksen. Itselläni ainakin tulee tällä tavalla huomattavasti vauhtia joulukorttien tekoon. Ja myönnettäköön... koukkuunhan minä ainakin tähän ihanaan hommaan jäin. On se vaan niin kivaa!!!! ;)
Ja jokainen rinkiläinen tuntuikin olevan myös mielellään lähdössä uusinta kierrokselle. Niinpä siis ehdotan naiset, että jatketaan tästä suoraan samaan tapaan ja samalla järjestyksellä itse emäntämme Tiinun aloittamalla lähetys vuorolla? Onko kaikille ok? :)

Ja nyt... tämä täti lähtee askartelemaan, kun on hyvä tilaisuus siihen. :D Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille sekä mukavaa pyhäinpäivää ja halloweeniä! :)10 kommenttia:

 1. Oi että on kaunis kortti, suloisesti nuo paperit ja nauhat vuorotellen sulassa sovussa :) Upeasti sopii nuo piparireunaiset stanssit tähän!! Niin innoissani olin jatkokiekasta että olen jo haalinut kasaan seuraavan kuoreni matskut :D Vintagea eivät ole,sen voin luvata..mutta runsaudesta ei varmaankaan ole pulaa seuraavaksikaan :D Ja sopii mulle ainakin sama järjestys lähetysvuoroissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lauski sinulle kauniista materiaaleista! Niistä oli ilo korttia tehdä! :) Minulle kyllä kaikenlaiset matskut käy! Isompi huoli itselläni vain aina on, että saanko hyvin kaikki materiaalit korttiin käytettyä. :D Mutta ihan hirmuisella innolla odotan jo taas matskuja!! Taisin jäädä näihin rinkeihin NIIIIIN koukkuun!! ;)

   Poista
 2. Tykkään kokonaisuudeta.
  Kuten Lauskin oli myös tämän tehnyt...

  VastaaPoista
 3. Wautsi wau mikä luomus,ihanasti olet sommitellut korttisi,ei voi kun ihastella korttia :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kortti. Kyllä tuli taas kaikilla niin erilaisia, mutta sehän tässä se juju onkin. Minäkin sain tänään korttini valmiiksi. Ja uutta rinkiä innolla odotetaan ja kuumeisesti jo leimakuva mietinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris! Minäkin jo hirmuisella innolla odotan seuraavia materiaaleja!! Ja itsekin jo kuvaa kovasti miettinyt.. kun vain osaisi monesta ihanasta jonkun valita. :D

   Poista