maanantai 31. maaliskuuta 2014

Apriksen haastearvonta!!

Voi voi.. minulta se onnistuu tämä viime tippaan jättäminen. :/ Apriksella on ollut menossa hänen bloginsa 5-vuotis haastearvonta ja aikaa osallistua on enää tämä päivä!

Aiheeksi hän oli antanut vain maaliskuu.
Halusin ehdottomasti tietenkin mukaan, mutta päänvaivaa tuotti, että minkälaista korttia lähden tekemään. Sitten päätin kasailla jotakin todella keväistä, koska ainakin tänä vuonna tämä maaliskuu on ollut aivan ihanan keväinen. Ensin käteeni löytyi tuo kuva.. se on valmis 3D tarra. Päätin, että nyt on aika käyttää sekin johonkin. Sitten kaveriksi valkkasin sille nämä paperit. No, kortistahan meinasi vahingossa ruveta tulemaan jotenkin hyvin pääsiäismäinen... (sillä käytin hyväkseni meidän pääsiäiskorttiringistä jääneitä materiaaleja.. Kiitos Tiinu papereista sekä nauhanpätkästä! Ja Aprikselle kiitos isosta kukkasesta! ;)) mutta sitten koska itselläni maaliskuu on synttärikuu... niinpä teinkin kortista onnittelukortin! :D

Tämmöiset hyvin yksinkertaiset keväiset onnittelut:
(älkää välittäkö pyyhekumista kuvassa :D)

Kyllä taas mentiin niin sieltä mistä aita on matalin, mutta... toivottavasti Apris mukaan kelpuutat? Tämä meidän ihana keväinen maaliskuu oli kuitenkin ajatuksena mielessä koko ajan. ;)

Menkäähän muutkin vielä pian pian askartelemaan, sillä tosiaan tämän päivän ajan ehditte vielä osallistua!! Ja oikeaan blogiin löydätte TÄSTÄ.

Sitten ei muuta kuin ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa teille jokaiselle! :)


6 kommenttia: