torstai 20. maaliskuuta 2014

Tiinun Pääsiäiskorttirinki 1/4

Juhlaringin jälkeen Tiinu kyseli meiltä halukkuutta lähteä mukaan myös hänen Pääsiäisrinkiinsä ja no... arvaattehan, että minun ei montaa kertaa tarvinnut miettiä mukaan lähtöä. ;) Myöskin Apris lähti mukaan tähän rinkiin. Ja uutena ringissämme on Zirkonella blogin Minna. Hän sattui minulle kerran kommentoimaan, että olisi joskus halukas lähtemään ehkä mukaan, niinpä tietenkin välittömästi vinkkasin asiasta Tiinulle. :D

Ensimmäiset materiaalit lähetti Tiinu itse ja ne olivatkin vallan ihanat vaikkakin hieman jännitin, että mitä tulen saamaan näistä aikaiseksi. Nimittäin keltainen ja vihreä ovat minulle todella haastavat ja melko vieraatkin värit.
Tämmöinen siis oli kuoren sisältö:


Leimakuva on Magnolian Edwin with daffodil, ja jälleen kuva, jota minä väritin ihan ekaa kertaa. Ensimmäinen ajatus oli materiaaleista, että jaahas.. näistä teen varmastikin kaksi korttia, kun olivat niin runsaat. Lisäksi päätin, että tuo ihana ja värikäs kukkapaperi pääsee hyvin näkyvästi esille.
Ja katsokaas... tässä lopputulos:


Aikani sommiteltuani huomasin, että kukkapaperia ei näkynyt enää missään vaan olinkin ruvennut suunnittelemaan korttiin sen toista puolta, joka on siis tämä sini raidallinen. Tajusin myös, että kahden kortin sijaan, kaikki koristeet olivatkin melkein eksyneet tähän yhteen. Että silleen! Melkein mentiin taas suunnitelmien mukaisesti. :D
Tuota super ihanaa perhosboordia pyörittelin vaikka kuinka kauan, mutta jotenkin en vain millään saanut sitä käymään mihinkään. :( Kaikkia muita matskuja kortissa sitten käytinkin vaikka vaalean vihreitä papereita jäikin molempia vielä jonkinmoiset palaset yli. Ne pääsevät sitten myöhemmin sen boordin kanssa johonkin toiseen korttiin. :)

Minä olinkin viimeinen, joka korttinsa julkaisi. Muilla naisilla näkyi olevan jo ihan super kauniit kortit esillä. Menkääs katsomaan! :)

Seuraavat matskut lähteekin sitten minulta huomenna matkaan. Toivottavasti ovat maanantaina perillä niin kuin pitääkin! :/

Niin.. ja olettehan huomanneet jo arvontani, joka oli edellisessä postauksessani? Pääset kurkkaamaan ne myös TÄSTÄ. Vielä on hienosti viikko aikaa osallistua! :)
18 kommenttia:

 1. Wautsi wau miten ihana kortti täältä taas löytyi :) Mua niin naurattaa kun luin sun tekstiä minkälalainen kortista piti tulla ja mikä lopputulos sitten oli.Itselle käy todella usein samalla tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiinu! :)

   Joo! Hihii! Ei menny taas ihan putkeen koko homma! :D

   Poista
 2. Taitavasti leikattu tuo leimakuva ja kauniisti väritetty myös. Paperit ja koristeet tasapainossa. Aivan hurjan upea kortti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna! Vaikka taitavasta värityksestä en kyllä voi puhua etenkään katseltuani sinun värityksiäsi! ;)

   Poista
 3. Mielettömän kaunis kortti. Upeasti väritetty leimakuva ja kiva sommittelu.Minä hoksasin kukkapaperin kaksipuolisuuden vasta kun sitä korttiini aloin teippailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Apris! Sitä kukkapaperin värikkäämpää puolta minäkin tosiaan ensin korttiini mallailin kunnes tajusin sommitelleeni sen näin. Välillä tulee yllätettyä itsensäkin! :D

   Poista
 4. Tuo sinivalkoraidallinen paperi teki tästä siun kortista - raikkaan. Upea kokonaisuus ja kivat nuo rusetit. Vaikka koristuksia on paljon, on korttisi silti kevyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Mukava kuulla, että tykkäät! :)

   Poista
 5. Aivan ihana kortti! Minuakin kiinnostaisi tällainen materiaalivaihto, jos joskus haette rinkiin uusia kortteilijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidetään Paula mielessä! ;) Olen ollut näissä toisten ringeissä nyt niin tiuhaan mukana, että mietin jo tuossa yhtenä päivänä, että jospa sitä laittaisi tässä jossakin vaiheessa vaikkapa ihan omankin ringin pystyyn. Siitä laitan kyllä sitten blogiin postausta! :)

   Poista
 6. Miten ihana ja pirtsakka kortti! Upeati väritetty ja ihana kokonaisuus! Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista