maanantai 3. maaliskuuta 2014

Korttirinki aiheella juhlat 4/4, 1. kortti..

Korttirinkimme on jälleen kerran päässyt päätökseen. Ja on aika esitellä viimeisen viikon materiaalit ja kortit. Viimeiset matskut lähetti Apris ja aiheeksi hän oli valinnut ylioppilasjuhlat. Samalla hän järjestikin meille aikamoisen yllätyksen. Nimittäin kuoresta tosiaan löytyi materiaalia.... ja paljon! Katsokaapas tätä:


Ensimmäinen ajatukseni tosiaan oli, että apua! Eihän tämmöistä määrää voi mitenkään saada mahtumaan yhteen korttiin. Luettuani kuitenkin kuoressa mukana olleen kirjeen, pääsi helpotuksen huokaus. Hän todella toivoikin meidän tekevän näistä useamman kortin. No sehän kyllä onnistuu!

Itse sairastin tosin oikein kunnon mahataudin, joten olen toisia jonkin verran jäljessä kortin teossa. Muilla naisilla on valmiina jo monta korttia, mutta itselläni on vasta toinen alulla. Lupaan kuitenkin, että ne valmistuu.. hiljaa, mutta varmasti! ;) Ainakin kolme aion näistä saada aikaiseksi! :) 
Tässä niistä ensimmäinen:


Kortissa tosiaan komeilee Magnolian ylioppilaspoika Edvin. Ja tekstileimasin on Nea-Idean. Se tuottikin itselleni hieman hankaluuksia, kun on sen verran kookas. Tuosta se nyt kuitenkin päätti paikkansa ottaa. :)

Eli, näistä materiaaleista on siis tulossa näytille vielä pari korttia jossakin välissä, kunhan pikku hiljaa valmistuvat. :)
Käyttehän katsomassa jälleen Apriksen, Tiinun sekä Sarin kortit. :)

Suuri kiitos vielä Aprikselle ihanan runsaasta ylläristä ja näistä huippu ihanista matskuista! Ja kiitos myös vielä kaikille naisille yhteisesti huippu kivasta ringistä! <3 Tämä oli jälleen niin kivaa!! :)
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No kiitos Sirpa! :)

   Monesti on joku suunnitelma, kun lähtee korttia rakentamaan, mutta tämän kohdalla ei ollut minkäänlaista. Syntyihän siitä kuitenkin silti jotain. :)

   Poista
 2. Todellakin komea Edwin, kun olet noin hienoilla väreillä pukenut. Miust on niin vaikeaa värittää "pukumiehiä". Kivasti olet käyttänyt nuo linnut Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hih! Hups! Juu, näköjään.... tosiaan tarkoitukseni ei ollut kyllä laittaa tuota lintua istumaan Edwinin päähän. Nyt vasta huomasin! :D

   Poista
 3. Todella upea kortti. Kivasti olet käyttänyt papereita ja Edwin on väritetty taidolla.

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunis kortti ja ihana toteutus,todella raikas kokonaisuus.Sä olet kyllä taidokkaasti taas tuon Edvnin osannut värittää,ei voi kun ihastella.

  VastaaPoista
 5. Upea kortti, hirmusti olikin materiaalia:-) Kivahan näitä on katsella miten erilaisia kortteja niistä rakentelette :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilkka! :)

   Minustakin on ollut aina hurjan kivaa toisten blogeissa käydä ihastelemassa ja katselemassa toisten korttirinkien kortteja. Mutta, voin sanoa... tämä itse rinkeily se vasta kivaa onkin! Nimimerkillä... totaalisen koukussa! ;)

   Poista