perjantai 14. maaliskuuta 2014

Heippis!

Pakko oli laittaa ainakin vähäksi aikaa kommentointiin sanavahvistus päälle. Roskapostin määrä on ollut viime aikoina jotakin aivan mahdotonta. Ja olen ymmärtänyt, että tätä samaa ongelmaa on ollut paljon monilla muillakin? :( Auttaisikohan tuo sanavahvistus?

7 kommenttia:

 1. Mulla riitti lopettamaan roskapostit, kun laitoin asetuksista voimaan kommentit sallittu rekisteröidyille käyttäjille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, suuri kiitos vinkistä Maaret!!! Laitoin nyt siis sanavahvistuksen jälleen pois ja vaihdoin kommentoinnin sallituksi rekisteröidyille käyttäjille. :)

   Poista
 2. Toivottavasti tämä toimii sullakin, itse olen ollut tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä,minäkin päätin tätä kokeilla kun ei mullekkaan muuta tulekkaan nykyään kun roskapostia ja ihme juttuja.

  VastaaPoista
 4. Juu, kiitos vain Maaret, kyllä on toiminut hyvin ainakin tämän muutaman päivän! Roskaposti loppui siihen! Tee vain ihmeessä Tiinu sama homma! :)

  VastaaPoista
 5. Voi pitääpä itsekkin koittaa! Saan ilmoitukset kommenteista spostiin - ja spostiin tulee noin 10 "viagramainosta/koiranpentuilmoitusta/tulva vei kotini-viestiä" päivässä, mutta blogini kommenteissa näitä näitä viestejä ei kuitenkaan näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutulta kuulostaa Tankku! Muuta tuo, niin ne loppuvat. Sen jälkeen ei ole minullekaan tullut ainoatakaan vastaavaa viestiä. :)

   Poista