torstai 13. maaliskuuta 2014

Maskaus...

...on Elman antama aihe tämän kertaiselle haasteelle It's all about the Vintage and Beauty haasteessa. Tekniikka on minulle kyllä tuttu, sillä olen siihen törmännyt muutamassa blogissa. Silti en koskaan aiemmin ole sitä itse kokeillut, joten nyt olikin tosi mukavaa päästä testaamaan. Ja se olikin tosi mukavaa ja helppoa. Suosittelen!!! :)

Tässä minut maskaukseni ja DT-työni kera ihanaakin ihanempien Artin ystävien! :D


Onnittelukorttiini laitoin tuon pienen stanssatun pohjan valmiiksi vuosilukua varten. Sitten kun tietää, että minkä ikäiselle onnittelut meneevät, niin on helppo vain lisätä siihen numerot. :)

Tämän kerran haasteessa sponsorina toimii aivan ihana Live and Love Crafts, joka tarjoaa voittajalle 10 punnan lahjakorttin kauppaansa. Ja vintagen ystävät.... varokaa, kun menette kurkkaamaan kaupan sivuille. Tämä on oikea askartelijan taivas!! ;)

Nyt kaikki siis maskailemaan ja osallistumaan!! :)

8 kommenttia:

 1. oh, what funny! i love the golden oldies. great coloration.

  glg meggi

  VastaaPoista
 2. Wau--- IHANA!
  Mahdottoman hyvä tuo kuva:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sirpa! Minäkin tykkään tuosta kuvasta.. :D

   Poista
 3. Todella mainio kortti ja ihanan sävyinen.Itse ei ole koskaan tullut kokeiltua tuota maskausta,mutta ehkä joskus kokeilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Kokeile ihmeessä! Erilaisilla leimoilla saa tehtyä vaikka mitä hienoa.. vain mielikuvitus on rajana. :)

   Poista
 4. HEH!!! mahtava kortti!!!!! upeasti väritetty!! ihania yksityiskohtia!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti SannaS! Tämä toimi itseasiassa hieman väritykseni harjoitus korttina. Kokeilin tuota värittelyä tehdä hieman eri tavoin, että mikä olisi sellainen hyvä ja helppo tapa värittää. En tiedä näkyykö se kuvassa. :)

   Poista