torstai 6. maaliskuuta 2014

Korttirinki aiheella juhlat, 2. kortti..

Edellisessä postauksessani oli kuva Apriksen lähettämästä huimasta materiaali määrästä, jos haluatte vielä kurkata mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään. Silloin julkaisin myös ensimmäisen kortin näistä matskuista.

Lupasin, että niistä hiljalleen ainakin varmasti vielä pari valmistuu ja nyt onkin sitten vuorossa toinen kortti. Tämän tein vuorostaan tytölle.


Jos ihmettelette kuvassa tuota pyyhekumia, niin nappasin sen tosiaan vain pikaiseen pojan penaalista tukemaan korttia. :D Nämä pyöreät kortit kun eivät välttämättä niin hyvin pysy aina pystyssä, jos matskuista tulee tavallaan painoa toiselle puolelle enemmän. Älkää siis antako pyyhekumin häiritä. :D

Tiinulle tuolla hänen blogissaan jo pahoittelinkin, kun... minulla lojui tämä kortti tuolla pöydälläni puoli valmiina ja sitten näin Tiinun upeat valmistuneet kortit jo hänen blogissaan ja siellähän se Tilda tökötti ylioppilaslakin päällä istumassa kuten minullakin. :D Toivottavasti se nyt ei tosiaan Tiinua haittaa. Jotenkin näköjään olimme molemmat sen sitten mielessämme kaavailleet, että no siihenhän se tietenkin kuuluu. Onneksi me kaikki saamme kuitenkin muuten aina hyvin erilaisia kortteja aikaiseksi. :)

Yksi kortti samoista materiaaleista siis joka tapauksessa ainakin tulee vielä näytille kunhan valmistuu. Voi kuitenkin olla, että siihen menee jonkin aikaa. Nyt tuntuu, että ei meinaa millään ehtiä edes askartelemaan, kun on niin hirmusti kaikkea tekemistä. :/

Kertauksena vielä... mukana tässä ringissä olivat siis Tiinu, Apris ja Sari. Käykäähän ihailemassa! :)


5 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän kaunis kortti. Ihania stanssailuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain Apris, että mahdollistit tämänkin kortin kauniilla materiaaleillasi! :)

   Poista
 2. Aivan tajuttoman kaunis kortti,oikea luomus :) Ei voi kun ihastella taas täällä näitä sun kortteja.

  VastaaPoista
 3. Niin ja siis ei haittaa ollenkaan että sunkin Tilda istuu lakin päällä,meidän kortteja nyt ei voi mitenkään verrata edes kun sulla on niin ihania nämä kun vertaa meikäläisen räpellyksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Hyvä, ettet pahastunut... :)

   Höh ja pöh! Eivät sinun korttisi todellakaan mitään räpellyksiä ole! Nyt puhut kyllä ihan höpöjä! Nehän ovat aina aivan huippu kauniita! Näistä Apriksen lähettämistäkin matskuista tekemäsi kortit olivat niin ihania! :) Ja minä olen muka ihan liian kriittinen itseäni kohtaan! ;)

   Poista