lauantai 8. maaliskuuta 2014

Ihanaista naistenpäivää ihanaiset naiset! :)

Eikös naisen paras kaveri ole melkeinpä se suklaa?? Noh... tai ainakin yksi niistä parhaista! ;)

Siksipä näytille tekemäni ihka ensimmäinen suklaakortti, johon bongasin aivan ihanan selkeän ohjeen Paulalta, Me piipertäjät blogista. Kiitos Paula! :)
Tämän tekoa olen suunnitellut jo niin niin kauan, mutta aina se on vain jäänyt suunnittelu asteelle. Nyt sitten vihdoin päätin kokeilla. Ja voi mahdotonta miten helppoa se olikin! Ja minusta todella ihana idea! Mahtava ja ennen kaikkea herkullinen  pieni muistaminen oikeastaan ihan kelle vain ja mihin tarkoitukseen vain. Suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan, jos joku ei vielä ole sitä tehnyt! :)
Näitä tulee varmasti tehtyä myöhemmin lisääkin. :P

Tämä harjoittelu kappale päätyi äidilleni ja aika vaatimattomaksi koristelunkin jätin... mutta kyllähän hän kovasti tykkäsi! :)

 Ja tiedättekös.. sen lisäksi, että tänään on naistenpäivä, on myös blogini syntymäpäivä. Tasan vuosi sitten sain vihdoin blogini pystyyn muutamien ihanien ihmisten kannustamana. Suuri kiitos siitä vielä myös heille! Olen erittäin iloinen, että he hieman patistelivat minua tähän. Jo senkin takia, että tämä on hauskaa.. lisäksi olen saanut monta hurjan ihanaa blogiystävää tätä kautta! <3 :)Teitä mahtavia lukjoita on jo hurjat 39 ja kokonaisuudessaan kävijälaskuri on raksuttanut uskomattoman lukeman... 16 675! Wau! Tämmöisistä lukemista en itse olisi uskaltanut haaveillakaan! Tuhannet kiitokset teille ihan jokaiselle! :)

Lisäksi suurin oma saavutukseni on DT -pesti It's all about the Vintage and Beauty haasteblogissa. Vain vuosi blogeilun maailmassa... ja olen päässyt mukaan johonkin niin mahtavaan ja taitavaan porukkaan! Olen siitä niin onnellinen ja kiitollinen! Minähän rakastan Vintagea ja parempaa mahdollisuutta en oli edes voinut saada! <3 :)

Myöskin omia syntymäpäiviäni vietän tässä kuussa. Niinpä päätin, että omieni  (jos niissä nyt enää juhlittavaa on ;)) sekä blogini synttäreiden kunniaksi tahdon jonkin pienen arvonnan laittaa pystyyn kiitoksena teille. Mutta siihen palaamme jossakin vaiheessa sitten vasta ensi viikolla. :)

Tämän myötä toivottelen vielä kaikille teille mahtavaa naistenpäivän iltaa! Nautitaan siitä täysillä, että saadaan olla naisia!! Mikäs sen hienompaa! <3 :)

Tämä nainen säästi äidille menneen suklaalevyn lisäksi tietenkin yhden myös itselleen ja lähtee nyt nautiskelemaan siitä kera yhden saunasiiderin. :P

Halein..... Jaanuska

8 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis ja mikä ihanuus...
  Täytyy kokeilla itsekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeile ihmeessä... tätä oli huippu kivaa tehdä! :)

   Poista
 2. Lämpimät onnittelut tuplajuhlistasi! Eipä uskoisi, että olet vasta vuoden pitänyt blogia, niin taitavaa ja suvereenia täällä kaikki on. Niin kuin nyt tämä suklaakorttikin, aivan ihana! Ja just sopivasti kortisteita ainakin mun makuun.

  VastaaPoista
 3. Tulipa kaunis suklaakortti! Teet aivan ihania vintagejuttuja, olet kyllä ansainut paikkasi dt:ssä :)

  VastaaPoista