perjantai 28. maaliskuuta 2014

Tiinun Pääsiäiskorttirinki 2/4

Ja toisen viikon materiaalit lähetinkin minä. Sitten kun omistaa tämän saman pään kesät ja talvet, niin kuvahan tietenkin unohtui ottaa. Niinpä lainasin kuvan Tiinulta. Kiitos Tiinu! :)


Matskuista en oikein suoraan sanoen tykännyt itsekään, mutta jotenkin ajatus ei juossut ollenkaan, kun näitä kasailin. Leimakuvankin olin alkuperäisen suunnitelman mukaan ajatellut ihan toiseksi, mutta kun leimasinta kävin etsimään... niin kappas, se olikin kadonnut jäljettömiin. No nyt sen sitten jälkikäteen löysinkin paikasta johon se ei todellakaan kuulunut. Tiedä sitten miten tai kenen toimesta se sinne oli eksynyt. ;)
Joka tapauksessa ei mennyt taas tämäkään matskujen keräily ihan nappiin. Kuitenkin jotakinhan näistä piti lähteä väkertämään ja lopputulos on tässä:


Leimakuva sekä teksti ovat molemmat Stampendousin.

Mukana tämän kerran ringissä siis emäntämme Tiinu sekä Apris ja Minna. Ja ainakin osa heistä oli jo upeat korttinsa julkaisseet, joten menkääpäs kurkkaamaan! :)

Tällä sekasortoisella tekeleelläni lähden mukaan myös Villakeijun haasteeseen, jossa oli aiheena tällä kertaa bingoruudukko. Sieltä valitsin itselleni rivin höyhen - ruutua/raitaa - nauha.

Vielä kerran muistutan käynnissä olevista arvonnoistani, jotka löydät klikkaamalla TÄSTÄ. Vielä on huominen päivä kokonaan aikaa osallistua!! :)

10 kommenttia:

 1. Huikeeta... Oli oikein pakko ajatuksen kanssa korttisi kuvaa katsella että tuli bongattua kaikki ihanuudet. Tosi mahtava kortti <3

  VastaaPoista
 2. WOW mikä ihana väripläjäys. Täydellinen pääsiäiskortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maaret! Sitä se kyllä on... totaalinen väripläjäys! :D

   Poista
  2. Kaunis on korttisi ja huikeasti sait kaikki matskut korttiisi laitettua.Itse pidin matskuistasi tosi paljon.Korttisi on todella raikas :)

   Poista
  3. No kiitos Tiinu! Kiva kuulla, että tykkäsit matskuista! :)

   Poista
 3. Kiitokset ihanista materiaaleista.
  Korttisi on tosi kaunis ja täynnä ihania yksityiskohtia. Josko tänään saisin esille omat tuotokseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris! Mukavaa jos tykkäsit! Ja innolla odotamme! ;)

   Poista