torstai 3. huhtikuuta 2014

Tiinun Pääsiäiskorttirinki 3/4

Ja tämän viikon materiaalikuori saapui Aprikselta. Ja kylläpä oli taas paljon kaikkea ihanaa! Kiitos Apris! Pisimpään korttia tehdessä jäin pyörittelemään papereita.. niitä oli niin paljon! Sitten suosiolla tulin siihen loppu tulokseen, että niistä tehdään kaksi korttia. :)
Kuoren ihana sisältö siis tässä:


Kuvassa olevista papereista 3 vasemman puoleista odottavat siis suosiolla pääsyä seuraavaan korttiin ja tähän käytin nuo 3 oikean puoleista. :) Ja Stampendous tipu on siis leimakuvana. :)
Tässä kortti valmiina:


Saas nähdä milloin ennätän toisen kortin tehdä. Luultavasti en ihan heti. Ja Minnankin matskukuori jo polttelee kaiken lisäksi tuolla pöydällä odottamassa. :D

Ringissä siis mukana Tiinu, Minna sekä Apris. Ja joillakin heistä näkyi olevan jo kortit blogeissa esillä... menkääs kurkkaamaan! :)


12 kommenttia:

 1. Oi joi miten ihana kortti. Todella hieno stanssailu ja kivasti olet sommitellut kukat, höyhenet ja nuo kiekurat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris! Näin kauniista materiaaleista oli ilo tehdä! <3 :)

   Poista
 2. Wau tämä on niin ihana näköinen kortti. Itsellä tuottanut vaikeuksia tällä viikolla saada valmiiksi mitään,mut ehkä illalla sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu!! Tiedän tunteen.... mutta kun pääsee kerran taas hommaan kiinni, niin kyllä se siitä lähtee sitten aina jotenkin luistamaan. :)

   Poista
 3. Hurjan kaunis kortti :) tuo sydänstanssaus käy kuin nenu päähän.. Upea <3

  VastaaPoista
 4. Hui ja ihanaa! Posti toi tänään voittamani palkinnon ja vaikka se kuvassa näyttikin hurjan upealta, onhan se livenä vieläkin hurjemman upeamman ihanampi! Kiitos kaunis ihana Jaanuska! tämä oli kyllä niin ihana voitto, sekä ajankohta, että ei voisi paremmin ollakkaan! Halauksia ja keväisiä kauniita päiviä!
  -Vilimarika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa kuulla, että tykkäsit palkinnosta! On mahtavaa tietää, että on saanut tuottaa iloa toiselle! :)
   Lintujen laulua, aurinkoisia päiviä ja kevään tuoksua kera halien myös sinulle! <3 :)

   Poista
 5. ist a fluffy creation. very nice.

  gr. meggi

  VastaaPoista