perjantai 11. huhtikuuta 2014

Tiinun Pääsiäiskorttirinki 4/4...

Jälleen kerran on taas yksi rinki tullut päätökseen ja ringit viimeiset matskut lähetti Minna. Aivan mieletön määrä oli super ihania papereita ja koristeita tälläkin kertaa kuoressa. Suuri kiitos Minna! Väkisinkin tulee siis näistäkin ainakin se toinen kortti syntymään, kunhan vain ennättäisi. :)

Tämä kaikki sieltä löytyi:


Leimakuvina oli iki-ihanat Lilin Easter Sweeties ja Hoppy Easter. Ja minä käytin tuota ensimmäistä ekaan korttiini.
Tässä lopputulos:


Heti muuten huomaa, että kun aurinko on ollut tänään piilossa, niin kuvan laatukin on todella huono. :( Kyllä sitä aurinkoa vaan niin kovasti jo kaivattaisiin, eikös vaan?! :)

Materiaaleja jäi tosiaan käyttämättä vielä ihan hurja määrä, mutta jossakin vaiheessa niistä pikkuhiljaa sitten yritän ainakin sen toisen kortin väkerrellä. :)
Tähän korttiin itseasiassa lainasinkin tuon Apriksen edellisissä matskuissa mukana tulleen keltaisen ohuen nauhan, joka rusetin alla kulkee. Kun jotenkin siihen vain tuollainen ohut kävi. :D

Toiset naiset olivatkin tietenkin jo saaneet korttinsa valmiiksi ja julkaistua. Menkääpäs siis katsastamaan jälleen myös Tiinun, Apriksen sekä Minnan upeat kortit!! :)

Lopuksi on ihan ihan pakko vielä saada hehkuttaa, kun Minnalta ostin aiemmin tämän hänen super super ihanan Yhteinen Polku -näkystimen. Ja nyt se sitten tuli matskujen mukana perille! On se niin niin suloinen, että pakko se oli heti saada. :D Ja nyt se pääseekin heti laukkuani koristamaan. Kiitos vielä Minna!!! <3 :)Mikäli sinäkin haluat tämän tai jonkin muun ihanan näkystimen, niin meneppä Zirkonella blogiin kurkkaamaan ja laitappa postia Minnalle menemään. ;)

Nyt... mahtis kivaa viikonloppua kaikille!!! :)

12 kommenttia:

 1. Tosi ihana kortti ja mielettömän upea stanssaus. Kyllä aurinkoiset päivät ovat paljon miellyttävämpiä kuin nämä sateisen harmaat. Nytkin ropisee vesi ikkunalautaan (ulkopuolella siis). Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris! :) Sanos muuta.. sama juttu täällä! :(

   Poista
 2. Voi miten ihana kortti ja tosi kivat sommittelut.

  VastaaPoista
 3. Miten ihana,kaunis ja pirtsakka pääsiäs kortti! Oikein ihanaa ja rattoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanat tipuset ja kaunis kortti.
  Namu tuo stanssi Ü Pidän kortin väreistä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sari! Itsekin tykkään tuosta stanssista.. on tuoreimpia hankintojani. :)

   Poista
 5. Monta ihanaa ja niin kaunista pääsiäiskorttiakin olet tehnyt!

  VastaaPoista