tiistai 22. huhtikuuta 2014

Leimakuva vaihtoa?

Suunnitelmissani olisi, että voisin laittaa leimakuva vaihtoa pystyyn, jos jotakuta kiinnostaisi lähteä mukaan? :)

En mitään tiettyä aihetta erikseen kuville suunnitellut vaan mukana tulisi olemaan kaikkia ihan laidasta laitaan. Ajattelin, että mukaan vaihtoon itseni lisäksi voisi lähteä vaikkapa 5 henkilöä. Tai jos ei halukkaita löydy niin montaa, niin pienemmälläkin ringillä voisimme vaihdon hoitaa. :)

Idea lyhyesti siis... laitan kuoren matkaan ensimmäiselle, joka sisältää tietyn määrän erilaisia leimakuvia. Sieltä voi jokainen ottaa itselleen niin monta kuvaa, kuin haluaa. Kuitenkin sama määrä kuvia laitetaan tietenkin tilalle. Minusta max 2 samanlaista kuvaa voisi olla hyvä sääntö. Kuvat leimataan siististi (ei ihan ohuelle paperille) ja jättäen ympärille pikkuisen tyhjää tilaa esim. stanssauksia varten. Lisäksi kuvan taakse merkintä, millä musteella on leimattu. Ja sitten kuori tietenkin ripeästi (sovittuna voisi pitää vaikka kolmen päivän kuluessa siitä, kun kuoren itse sai) postiin ja seuraavalle. Lopuksihan kuori palaa sitten matkaltaan takaisin minulle samalla määrällä kuvia. :)

Ilmoitelkaa mahdollisesta kiinnostuksestanne kommentilla pian, sillä mielelläni laittaisin kuoren matkaan vaikka jo heti maanantaina.
Lähteekö kukaan mukaan? :)

1. Minä itse
2. Anemone
3. merenneito
4. Tiinu
5. Sari ryytimaalla
6. Sande
7. Apris
8. Sirpa
9. Raili
10.

Niin monta vaihtoon halukasta löytyi näin kovin nopeasti, joten päätin vielä muutaman ottaa "ylimääräisinä" mukaan. On kuitenkin kiva tehdä tätä mahdollisimman monen kanssa. Silloinhan kuori kiertää ainoastaan hieman kauemmin ja minulla ei ole ainakaan kiire. Kunhan sitten vain tosiaan jokainen hoitaa aikalailla ajallaan kuoren uudelleen eteen päin seuraavalle, ettei matka totaalisesti tyssää mihinkään. Joohan? ;)

Ja sitten jos jokainen laittelisi jo osoitteitaan minulle sähköpostilla, niin saadaan kuori pian liikenteeseen! :)

19 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta, voisin tulla mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kiva! Tervetuloa mukaan joukkoon! :)

   Poista
  2. Kiva, että kerkesin :) Löytyykö sinulta osoitteeni?

   Poista
  3. No, itseasiassa nyt kun kävin miettimään, niin en ole ihan varma. Jos ei siitä ole sulle liikaa vaivaa, niin laitatko vielä kaiken varalta? :)

   Poista
  4. Hölmö minä! :D Onhan mulla sun osoite... tietenkin! ;)

   Poista
  5. Aahhahhaaaa :) Hyvä, että löytyi :D

   Poista
 3. Mielelläni lähtisin minäkin mukaan, jos vain vielä huolit.

  VastaaPoista
 4. Jep mukana olaan :D.
  Kiitos taas ihanista vieteitä! <3

  VastaaPoista
 5. Raili ilmoittautui s-postilla mukaan! Lämpimästi tervetuloa myös Railille! :)

  VastaaPoista