maanantai 26. toukokuuta 2014

Valmistuneelle / For Graduated

Hitsi! Olen aloittanut nyt noin viikko sitten työt ja niitä onkin ollut niin hirveästi ja pitkiä päiviä, että en ole edes tietokoneelle ollenkaan ennättänyt saati jaksanut! :(
Mokomat hommat haittaavat harrastuksia! ;)

Niinpä on blogin päivittely ja korttien postailukin jäänyt ihan totaalisesti. Nyt on pari vapaata tiedossa, niin yritän saada vihdoin muutaman kortin jälleen julkaistua. Tässä yksi niistä, joka on DT-työni It's all about the Vintage and Beauty haasteeseen. Ja aiheena on tällä kertaa tosiaan DT Johannan valitsema aihe, valmistuneelle.


Jälleen on voittajalle tiedossa ihania digikuvia, jotka tarjoaa tämän kertainen sponsorimme, Eureka Stamps. Kortissani olen käyttänyt myös yhtä heidän upeista kuvistaan, joka on Butterfly Background. :)

6 kommenttia:

 1. Näin se tahtoo olla.Että työ haittaa harrastusta ;))
  Mutta korttisi on aivan ihana tykkää kovasti<3

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti hyvissä väreissä. Nautin tätä katsellessa :)

  VastaaPoista
 3. Tämä korttisi on jotenkin aivan mahtavan IHANA!! Jotenkin erilainen kuin muut korttisi ja minäkin tykkään tästä valtavasti. Nuo värit vetävät puoleensa ja voisin katsella ja tutkailla sen yksityiskohtia vaikka monta tuntia :)
  Halaus päivääsi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sande! Itsekin tein saman huomion, että kortista valmistui hyvinkin erilainen kuin yleensä monet muut korttini ovat. :D Väreihin olin tällä kertaa itsekin aikas tyytyväinen.
   Halitus myös sinulle sinne! <3 :)

   Poista