tiistai 27. toukokuuta 2014

Minnan vintagerinki 4/4

Rinkimme on jälleen tullut päätökseen ja taas se on yhtä harmi kuin yleensäkin. :/ Nyt varsinkin tämä vintage oli itselleni erittäin mieleinen aihe.
Viimeiset kortit ovat olleet tehtynä jo viime viikon puolella, mutta tämä niiden postailu on nyt jäänyt totaalisesti hurjan työmääräni vuoksi. Väsymys on ollut niin kova, ettei ole koneelle jaksanut ajatellakaan istahtaa. :(
Nyt on kuitenkin pari vapaata ja täytyy nämä muutamat kortit taas viimein postailla tänne blogiin.

Viimeiset materiaalit meille lähetti Tiinu ja nekin olivat aivan ihanat! Kyllä on ollut mahtavaa näistä naisten matskuista kortteja tehdä, kun kaikki on ollut ihan huippu ihania mitä kuorista on esiin paljastunut. :)
Tässä siis Tiinun materiaalit:


Ja tässä kortti jonka näistä värkkäsin:


Tätä katselin kuvauksen jälkeen ja tulin siihen tulokseen, että taidan lisätä vielä Rippipäivänä tekstin johonkin kohtaan. Se minusta sopisi tähän hienosti. :)

Ja toisenkin kortin olen siis tehnyt, mutta sen taidan julkaista sitten vasta huomenna. :)

Ja koska olin tosiaan pahasti myöhässä näiden korttieni kanssa, niin toiset naiset ovat tietenkin saaneet upeat korttinsa blogeihin jo aika päiviä sitten. Eli menkäähän kurkkaamaan myös emäntämme Minnan sekä Apriksen ja Tiinun kortit. :)

Suuri kiitos ladyt ihanaakin ihanammasta ringistä ja kauniista materiaaleista! <3 :)


2 kommenttia:

  1. Mielettömän ihana kortti, onnistunut sommittelu. Ja kuvausvaiheessa auringon varjot tuovat kivan lisän. Kiitos itsellesikin, kivaa on taasen ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Apris! Juu, auringon tekemät varjot näyttivät ihan hauskoilta kortissa. :)

      Poista