sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Ihanaa Äitienpäivää kaikille ihanaisille äideille!

Tämä päivä on ollut kaikkien meidän äitien ja vielä sitä on vähän onneksi jäljelläkin, joten nautitaan tästä täysillä! Jos ei muuten juhlita, niin otetaan ainakin rennosti ja hemmotellaan hieman itseämme. Kyllä me olemme sen edes kerta vuoteen kunnolla ansainneet, eikös vain?! :)

Me kävimme tänään koko perheen voimin oman äitini luona syömässä ja maistelemassa ihan super hyvää täytekakkua. Namskis! :P Nyt kun lapset käyvät nukkumaan, niin tämä äiti käy vielä hetkeksi sohvalle rakaan kainaloon katselemaan telkkua ja ottaa suklaalevyn ja yhden siiderin kavereiksi. ;)

Mutta.. olihan minulla tosiaan jotain uutta korttiakin laittaa taas esille tänne blogiin. Tämä lähti tänään äidilleni suklaalevyn ja kukkien kanssa. :)


Kortista koristelin myös vähän takakantta, mutta se jäi tällä kertaa kuvaamatta ja sisällä pieni ihana teksti. Tämä toimi samalla vähän lahjakorttina, sillä veljien kanssa olimme hommanneet hänelle yllätyksenä rentouttavan kylpyläloman. :)

Tämmöistä siis tällä kertaa. :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten mainio.
  Kyllä varmasti äitisi yllättyi ja mieleinen kylpyläloma.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana kortti ! Kelpais mullekin :)
  Meillä oli ensin rippijuhlissa käynti ja sitten omat kakkukahvit. Ei enää ole omia äitejä , joiden luona käydä :( Tosin haudoille kävimme ruusut viemässä. ♥
  Kyllä oli ihana syödä kakkujakin, kun nyt jo maistui vatsataudin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anemone! :)
   Näinhän se on... :/ Mutta onneksi tämä päivä on kuitenkin mahtava tekosyy syödä kakkua vaikka vähän reilumminkin ja hyvällä omalla tunnolla! ;)

   Poista
  2. Voi, miten hauskan pirteä kortti kuvineen ja värineen kaikkineen! Sinun väritys on aivan mahtavaa!!!
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
  3. Kiitos Sande! <3
   Ja samoin sulle! :)

   Poista
 3. Kaunis kun karkki,äitisi on varmasti ollut iloinen saamastaan lahjasta ja kortista.Ihanan piristävä väri iloittelu tässä kortissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Kyllä oli iloinen. :)
   Ja juu, päätin tuoda kevään nyt korttiin näkymään oikein kunnolla. :D

   Poista