keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Minnan vintagerinki 3/4

Minnan emännöimä vintagerinkimme jatkuu ja vuorossa on minun lähettämäni materiaalit. Tässä koko sisältö, joka naisille kuorissa lähti:


Nyt kyllä muuten kuva vääristää värejä ihan hirmuisesti, sillä mm. tuo käsin tehty paperi on valkoista.. ei siis vaaleanpunaista.
No, mutta muilta naisilta varmaankin löytyy selkeämmät kuvat matskuista. :D

Toiveeksi heitin, että jospa ainakin (tai sitten ensimmäiseksi) tuosta suorakulmion muotoisesta kuvasta tekisimme kortit. Eli, sillä siis itsekin aloitin.
Ja tässä valmis kortti:


Itse en ihan hirmuisen tyytyväinen korttiini ole, mutta se nyt on mikä on. :/ Toisenkin olen siis tehnyt, mutta laittelen sen vaikka sitten huomenna blogiin.

Käykäähän kurkkimassa myös Minnan, Apriksen ja Tiinun kortit. Siinä on kyllä kolme uskomattoman taitavaa naista, jotka loihtivat viikosta toiseen ihan mielettömän kauniita kortteja. Täytyy sanoa, että kyllä on ilo ja kunnia saada rinkeillä ja askarrella heidän kanssaan! :)

Rinkimme viimeiset materiaalit tulevat Tiinulta ja taitavat ollakin jo ymmärtääkseni matkalla. Niitä siis suurella innolla ja jännityksellä jään odottelemaan! :)


4 kommenttia:

  1. Kaunis on korttisi. Hienosti olet kellopaprusta ottanut kelloja käyttöön. Tosi kiva sommittelu. Niin ja kiitos vielä ihanista materiaaleista.

    VastaaPoista
  2. No kylläpäs on upea ja hienoja materiaaleja olet laittanut liikkeelle:-)

    VastaaPoista