sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Minnan vintagerinki 1/4, 2. kortti

Minna lähetti hurjan materiaali määrän vintagerinkimme ensimmäisellä viikolla ja niistä oli tarkoituskin tehdä vielä toinen bonus kortti. Tässäpä minun toinen korttini ihanista jäljelle jääneistä matskuista. Kuoren alkuperäisen sisällön voit kurkata halutessasi vielä TÄSTÄ. :)


Vain äidille tekstileikkeen lisäsin itseltäni.
Ja kortinhan olen tapani mukaan onnistunut jälleen kuvaamaan totaalisen vinoon. Älkää siis välittäkö siitä. :D

Tällä osallistun myös Inspis-haasteeseen #24, jossa aiheena on Kesän juhlat... eli äiti tai häät. :)
Ehkäpä ennätän mukaan myöhemmin myös hääkortilla, sillä tällä kertaa voi osallistua halutessaan myös molemmilla aiheilla. Katsotaan kuinka askartelulle taas on aikaa. :)


12 kommenttia:

 1. Aivan ihana lyhykäisyydesään,tykkään!

  VastaaPoista
 2. Oi joi miten ihana kortti. Kiva kun olet mukana Inspis haasteessa.

  VastaaPoista
 3. Wautsi, tästä(kin) tuli hurjan hieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tämähän on melko yksinkertainen, mutta ihan välttävä.. tähän en oikein tyytyväinen itse ollut. Mutta, kiitos kuitenkin! :D

   Poista
 4. Yksinkertainenkin voi olla kaunista kuten tästä kortista näkee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Kunhan nyt ainakin osaisi kuvata kortit suoraan! ;D

   Poista
 5. Kaunis kortti! Hienosti käytetty tuota enkelikuvaa, mitä itse en ole osannut käyttää muuten kuin jouluna. :D Herkkä ja silti romanttisen voimakaskin. Hyvin ennätät mukaan vielä toisellakin, sillä haaste on kuukauden voimassa. :)
  Olit laittanut viestiä, ettei eka osallistumisesi tullut perille. roskapostikansiossakaan sitä ei ollut, joten minne lie jäänyt sitten tuuliin ja tuiskuihin? Jos vastaisuudessa käy niin, ettei ala kuulumaan minun kommenttiani korttiisi, tarkista, onko kommenttisi osallistumisesta tullut. Käyn AINA kommentoimassa osallistujatyöt! Ja ellei blogissa erikseen mainita jostain loma-ajasta tms niin melko vikkelään 1-2 päivän sisällä vieläpä. Inhottavaahan se on, kun viestit katoavat. Tiedän tunteen. Joskus kokenut itsekin saman, ja erityisesti kyrsii, kun arvonta tms mennyt ohi siksi. Olen jo vuoden pari tarkistanut säännöllisesti roskapostini täällä ja meileissä ja kommentoidessakin tarkistanut, että se varmasti ilmestyy tai tulee se viesti, että julkaistaan. Sen verran kirpasi aikanaan. ;)
  Mutta joo, turinat sikseen ja kiitos paljon, että mukana olet tässä kuussakin. <3
  Viltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos Vilimarika! <3 :)
   Juu, kyllähän ihan hämmennyin, kun Apris kertoi, että oli huomannut ettei kommenttiani näkynyt ollenkaan haasteblogissa. Ensimmäiseksi piti miettiä, että olenhan kai varmasti muistanut yleensäkin kommentin jättää. :D Mutta, kyllä sen tosiaan varmasti jätin. Ja ei ole minullakaan ensimmäinen kerta, kun kommentti on kadonnut jonnekkin hyper avaruuteen. Noh... ei se mitään. Onneksi Apris oli valppaana ja huomasi asian! :)

   Poista
 6. Ihana kortti. Kovasti tykkään. Kiva kun olet mukana haasteessa

  VastaaPoista