lauantai 15. helmikuuta 2014

Korttirinki aiheella juhlat 2/4

Juhla-rinkimme jatkuu ja oli Sarin vuoro lähettää materiaalit. Aiheeksi hän oli valinnut häät. Ja ihan mahtava, huippu kauniin värinen sisältö kuoresta löytyi tälläkin kertaa. Ruskean sävyt vain ovat niin minua.. lisäksi siihen yhdistettynä valkoinen ja vaaleanpunainen... siitähän on pakko tulla hyvä! :)


Leimakuva on Marianne Design ja nimi on "Don and Daisy". 
Ja pidemmittä löpinöittä... tässä valmis kortti.


Ainakin Sari oli saanut korttinsa jo valmiiksi ja varmasti pian myös Tiinu ja Apris, joten älkäähän unohtako käydä kurkkimassa heidän blogeissaan! :)

Ensi viikon materiaalit lähetänkin sitten minä. Ja arvatkaapa mitä? Minähän tunnettuna matti myöhäisenä en ole saanut katsottua vielä ensimmäisiäkään matskuja kuoreen. Edes aihetta en ole vielä varmaksi päättänyt. Niinpä myös itselläni on jännitys suuri! Katsotaan mitä saan matkaan lähtemään. :D

Nyt myös myöhäisenä toivotan kaikille teille ihanille blogini seuraajille ihanaa myöhästynyttä ystävänpäivää! :D Mutta vaikka tänään ei enää ystävänpäivä olekaan, niin eikös ystäviä voi muistaa vaikkapa vuoden jokaisena päivänä? Ovat he kuitenkin sen verran tärkeitä! <3 ;)

13 kommenttia:

  1. Kaunis kortti, Jaanuska! Ja jälleen tuo mieskultakin tykkäsi siun kortista ;) Sie osaat sellaista kerroksellisuutta käyttää, mitä itse en ole vielä oppinut - jos opin koskaan. On se vaan niiiin jännää, miten erilaisia kortteja syntyy samoista materiaaleista ja niin kivoja ratkaisuja olet matskujen suhteen käyttänyt - jälleen kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Hih! Ja kiitokset myös jälleen miehellesi! Ainahan se on ihanaa kuulla mahdollisimman monien ulkopuolisten mielipiteitä omista töistään. :D

      Ja kerroksellisuudesta en tiedä, mutta ainakin hyvin yksinkertainen on korttini verrattuna sinun korttiisi. Minulla kun on usein kuitenkin vain näitä perus neliö/ympyrä kortteja. :)

      Poista
  2. Kyllä on mahtava kokoon pano...kaunis!

    VastaaPoista
  3. Huikean ihana kortti ja tosi kiva sommittelu. Hienosti taasen materiaaleja olet käyttänyt. Oman korttini sain tänään valmiiksi Riihimäen tapaamisessa, mutta postaan sen vähän myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Apris!! Juu, kaikki tuli onneksi tällä kertaa käytettyä... pieniä paperien paloja lukuun ottamatta. Innolla odotan sinun ja Tiinu kortteja! :)

      Poista
  4. Ihastuttavan kaunis :) Jälleen niin onnistunut ja täydellinen kokonaisuus,pidän tästä kovasti.Itsellä vielä kortti tekemättä kun oltiin reissussa taas viikonloppu mutta jospa tänään saisin valmiiksi.Innolla jään odottamaan mitä sun kuoresta paljastuukaan tällä viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos Tiinu!! :)

      Minua lähinnä vähän hirvittää omien kuorien sisältö... juuri äsken ennätin ne kasata ja saada postin mukaan lähtemään. Jäi matskujen valinta kyllä niin hirmuisen viime tippaan, että ihan pelottaa käydä niistä itsekin korttia kasaamaan... en tiedä käykö ne yhtään yhteen. :( Jännitys on siis todella suuri! Ainakin täällä.. :D

      Poista
  5. Vaikuttaa kivalta tuo teidän materiaalivaihtorinki. Pitääpä käydä katsomassa muutkin kortit. Sinun korttisi ainakin on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula! Käy ihmeessä.. nämä naiset saavat toinen toistaan kauniimpia kortteja aikaiseksi! :)
      Olen kyllä jäänyt aivan koukkuun näihin rinkeihin. On super kivaa jännittää, että mitä milläkin viikolla posti tuo tullessaan. Ja samalla tulee väkisin saatua myös jotain aikaiseksikin. :D

      Poista
  6. Tosi suloinen ja herkkä ! :D Kenen stanssi sulla on kuvan alla ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon MinnaL! Tiedätkö.. nyt on pakko sanoa, että en yhtään tiedä. Olen kyseisen stanssin ostanut joskus kauan sitten kirppiksen kautta eikä ole mitään muistikuvaa oliko edes puhetta, että kenen stanssi on kyseessä. :/

      Poista
    2. Anteeksi.. perunkin puheeni! Sekoitin stanssin yhteen toiseen. :D Tämä stanssi on Spellbindersin. :)

      Poista