lauantai 8. helmikuuta 2014

Korttirinki aiheella juhlat 1/4

Edellisen korttiringin porukalla päätimme jatkaa myös seuraavaan rinkiin, koska kaikilla kovaa innostusta oli jatkaa. Siis tässäkin ringissä mukana lisäkseni Apris, Tiinu sekä Sari. Aiheeksi päätimme ottaa ihan vain yleisesti juhlat. Ja jokainen saa sitten omia materiaaleja lähettäessään päättää sen viikon juhlan aiheen. Näin saamme hieman jokainen jännittää myös aina aihettakin. :)

Ensimmäiset juhlamatskut meille lähetti Tiinu ja aiheeksi hän oli valinnut äitienpäivän. Kuoren sisältö olikin jälleen aivan ihana ja itselleni todella mieleinen. Hämmästyksekseni mukana oli myös korttipohja sekä kuori. Eikä siinä mitään, mutta kun se oli kokoa 8x8, eli huiman iso! :D
Kuva materiaaleista on kyllä todella huono, mutta eiköhän siitä suurin piirrein sisällön näe.


Molemmat leimakuvat ovat Stampendousin ja tuo kukka on nimeltään "jumgo zinnia". Boordi taas löytyy "Hollyhock" nimisestä setistä.

Olisin niin hirmuisesti halunnut saada tuon boordin mukaan korttiin, mutta jotenkin se ei vain onnistunut millään. Vaikka kuinka sitä pyörittelin, niin mihinkään se ei oikein käynyt. Lisäksi 2 ääriviivatarra kulmaa jäi vahingossa pois, kun unohdin ne laittaa ennen tuota nauhaa tuolla oikealla. Sitten nekään eivät siihen oikein enää käyneet. :/ Ja vielä toinen noista isommista koristesydämistä jäi pois. 
Kaikki muu kyllä kortista löytyy. :)
Tässä lopputulos:


En ollutkaan aiemmin näin isoa neliökorttia tehnyt ja oikeastaan se olikin aika mukavaa, kun tilaa oli niin paljon. Voihan se olla, että itselleenkin tulee näitä reilumpia pohjia hommatua. :D

Muista rinkiläisistä ainakin Apris oli jo korttinsa postaillut, joten menkäähän pian katsomaan heidänkin työt! :)

Minä tahdon vielä toivottaa Zirkonellan Minnan sekä Anne Benten tervetulleiksi lukemaan ja seuraamaan blogiani! <3 :)

Ja nyt... hyvää ja askartelun täytteistä viikonloppua kaikille! :)

10 kommenttia:

 1. Huikean kaunis kortti. Kivasti olet jälleen kerran materiaaleja käyttänyt sekä sommitellut. Tuota hopeista kukkanauhaa katselin, että ei miulla sellaista ollut, kunnes hoksasin mistä olit sen tehnyt. Kiva idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris! Juu, sitä nauhaa ja kukkasia tovin tuumailin, että mitä niiden kanssa teen ja sitten päädyin laittamaan näin. Yllättävän kiva se minustakin on. :)

   Poista
 2. Kyllä on ihana.
  Lostava värimaailma, UPEETA!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on niin erilainen kortti kun kukka on väriltään - lila?
  Miule kävi ihan samoin kuin Aprikselle tuon kukka+nauha systeemin kanssa, ennen kuin tajusin mistä se koostuu :D Tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Hihih! Olen siis sitten päässyt hämäämään teitä oikein kunnolla! :D

   Poista
 4. Onpa upea kortti! Ja näin lilan lumoamana aivan ihanat värit! Tuo kukkanauha on ihanan herkkä.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan tyylikäs ja taas on jollakin tuo idea suoni pulpunnut :) Ihana ei voi muuta sanoa.Itse monesti aina mietin jotain asiaa että miten en itse huomannut tehdä jotain jollakin tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Sitä käy varmasti meille kaikille. Samoin kuin minä mietin sinun edellisessä kortissasi sitä nauhaa tekstin ympärillä. Se oli myös tosi kiva idea. :D Niinhän sitä saadaan aina uusia ideoita ja opitaan toisiltamme koko ajan jotain uutta. :)

   Poista