tiistai 18. helmikuuta 2014

Kortti poikavauvalle...

Päätin aamulla ruveta kasailemaan korttia ajatuksena osallistua Villakeijun kortteiluhaasteeseen sekä Mervin karkkihaasteeseen. Ja loppu tuloksena oli tällainen kortti poikavauvalle. :)Villakeijun haasteessa 2/2014 on aiheena "silpuista ja suikaleista, käyttämättä jääneistä tilpehööreistä".  Käsin tehty taustapaperi, jota suttailin musteilla sieltä täältä oli jo pyörinyt silppulaatikossani ties kuinka kauan. Samoin myös nuo molemmat veturiaiheiset paperisuikaleet sekä tekstileiman paperi. Kukat leikkasin yhden paperisilpun reunasta. Ja tuo sininen nauhan pätkä, sekä rusetin keskellä oleva helmikoriste ovat lojuneet askartelupöydälläni varmastikin sen 3 kk. :D Eli, leimakuvan lisäksi ns. uusia (tätä varten kaivettuja) koristuksia ovat vain nuo tähtikoristeneulat sekä hevosriipus. Eikös siinä nyt sitten ole jo käyttämättä jääneitä tilpehöörejä ja silppuja kerrakseen? :)
Tämän kertaiseen haasteeseen saa muuten osallistua niin monella kortilla, kuin haluaa! Ja vielä hyvin ehtiikin.. :)

Leikkaan Mervillä taas on tosiaan meneillään aivan ihana karkkihaaste, jossa aiheeksi oli Mervi antanut vapaa/ystävälle. Ja osallistua saa tähänkin jopa kolmella työllä! Lähden siis kortillani mukaan myös tänne. :)

Menkäähän tekin osallistumaan ja tavoittelemaan huikeita palkintoja! :)

10 kommenttia:

 1. Hei Jaana,
  todella suloinen kortti ja kauniisti sommiteltu pyöreään pohjaan.
  Kiitos kun osallistut Karkkihaasteeseeni, onnea arvontaan;-))m

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis kortti ja ihana sommittelu.Sä saat aina niin kauniisti nuo pyöreät kortitkin tehtyä.Kiitos ihanista matskuista sain juuri korttini valmiiksi mutta saan sen laitettua myöhemmin koneelle kunhan liimat kuivuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! <3 :)
   Mietin tuossa yhtenä päivänä, että tulee kyllä tehtyä ihan liian paljon pelkkiä neliökortteja. Niinpä väliin taas kerran yksi pyöreä. :D
   Kiva kuulla, että tykkäsit matskuista.. ;)

   Poista