sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 4/4, kierros 2

Postin kommelluksista ja viivyttelystä huolimatta viimeiset matskut ovat saapuneet ja ne laittoi matkaan Lauski. Ja voi mitä kaikkea ihanaa ja ennen kaikkea ihanan väristä kuoresta taas paljastuikaan. Oli kyllä niin minun mieleeni. :) Tämmöinen oli sisältö:

Kyllä niitä sai taas hetken pyöritellä, mutta yllättävän nopeasti niistä alkoikin muodostua jotakin. Tässä oma loppu tulokseni:

Ja muutama pieni paperin pala jäi, joten niitä käytin vielä takakannen koristeluun:

Aika tarkkaan tuli kaikki matskut käytettyä, vain pienet pätkät nauhoja jäi jäljelle sekä pienen pientä paperisilppua, jota minulla nyt tulee aina pöytä täyteen. :D

Tiinun emännöimä rinki ehti siis käydä kierroksia jo kaksikin ja niin mukavaa oli, että voisihan näitä jatkaa vaikka kuinka kauan! (nimimerkillä koukkuun jäänyt ;)) Tällä erää olemme siis kuitenkin saaneet ringit päätökseen.
Ja mukanahan siis olivat emäntämme Tiinu sekä Apris ja Lauski. Menkäähän ihastelemaan heidän blogeihinsa heidän valtavan kauniita korttejaan. :)
Haluanpa lausua oman kiitokseni näille upeille ja taitaville naisille, jotka minut mukaan ottivat! On upeaa päästä askartelemaan tällaisten taitureiden kanssa, kuin te! <3 Kiitos! :)


8 kommenttia:

 1. Voi kun on kaunis!
  Kerta kaikkisen ihana väritys.

  VastaaPoista
 2. Voi miten tyylikäs ja ihana kortti,sinä se olet taas osannut niin ihanan luomuksen tehdä,ei voi kun ihastella korttiasi.Kiitos mukana olosta,otetaan uusiksi joku kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti Tiinu! Oli mahtavaa olla mukana ja olen valmis uusiin rinkeihin milloin vain! ;)

   Poista
 3. Todella kaunis kortti ja taas olet saanut käytettyä kivasti materiaaleja. Minäkin voisin jatkaa rinkeilyä vaikka ympäri vuoden, niin koukussa olen näihin. Oli tosi kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Apris! :) Juu, se on kyllä ihan huippu kivaa.. ehkäpä tästä niin innostuneena pistän jossakin vaiheessa itsekin jonkin ringin pystyyn. ;)

   Poista