torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukortti nro. 29, 2013

Joulukortteja, sitten joulukortti, sen jälkeen vähän joulukortteja, jonka jälkeen muutama joulukortti, sitten voisi tehdä jokusen joulukortin.. hmm... ehkäpä teen vaikkapa vielä vähän lisää joulukortteja. :D Sitähän tämä nyt tosiaan on, mutta koittakaa jaksaa. Pian se joulukin on taas ohi ja tulee vuoden vaihde, pääsiäinen juhannus jne. ja taas ehditään jo ihan kaivatakin tätä ihanaa joulun aikaa. Tehdään näitä nyt, kun on hyvään vauhtiin ja tunnelmaan päästy. Eikös vain? :)

Tämän päivän kortissani komeilee itse joulupukki. Ja kuva on kiiltokuva. Niitäkin tulee aivan liian harvoin käytettyä korteissa. Nyt siis vaihteeksi yksi semmoinen. :)

10 kommenttia:

  1. Todella kaunis joulukortti. Ja kyllähän näitä kuuluukin esitellä tähän aikaan vuodesta :) Mukavaa alkavaa pidempää viikonvaihdetta ja Hyvää Itsenäisyyspäivää huomiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Apris! Niinhän se on... mutta kovin moni tuntuu vain olevan jo aika täynnä tätä joulukorttien määrää blogeissa. :D Ihanaa tulevaa Itsenäisyyspäivää myös sinulle!! :)

      Poista
  2. :) - niinhän se on, joulukortteja ja jouluaskarteluja, mutta niin kuuluukin olla! Ainakin minun mielestäni, onhan se joulu jo pian ovella. Ehkä joskus kesäkuussa ei jaksaisi jatkuvaa joulupostausta, mutta nyt siitä saa inspiraatiota ja tunnelmaa - tämäkin oli taas vain oma mielipiteeni :) Eipä minunkaan blogissani muuta tule olemaan toistaiseksi kuin joulua :) Tämä kortti on valloittava, ihanaa vanhanajan jouluhenkeä antaa juuri tuo joulupukki kiiltokuva :) Kauniita ovat koristeet myös - varsinkin nuo pienet lumihiutaleet! Itse en ole onnistunut löytämään mistään sellaista lumihiutale stanssia / leikkuria josta tykkäisin hirmuisesti, tai sitten ovat aina ihan väärän kokoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lausk! :)

      Kyllä minä itsekin olen jo sen verran joulutunnelmissa, että joulukortteja on ihanaa ihailla kaikkien blogeissa ja lisäksi niitä on myös mukavaa vielä itse tehdäkin. :)

      En ehtinyt muutes vielä kirjoittamaan sähköpostia, mutta eilen tosiaan tuli matskukuori perille! Ja se on NIIN IHANA!! Kiitos! Yritän saada siitä pian kortin valmiiksi... pikkuisen jo aloitinkin. :)

      Poista
  3. Todella upea! Mulle tulee kiire tehdä loppuun kortit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti Vilimarika! Mikähän siinä onkin, että vaikka on aina aloittavinaan kortin teon hyvissä ajoin, niin silti lopuksi tulee se kiirus niiden kanssa. :D En minäkään nimittäin sitä määrää saa lähellekään valmiiksi mitä alun perin suunnittelin.. mutta näillä mennään. :)

      Poista
  4. Aivan superihana vintagejoulukortti!

    VastaaPoista