keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulukortti nro. 28, 2013

Heippa taas pitkästä aikaa ystävät!
No, eihän edellisestä postauksesta nyt tosin ole kuin 8 päivää, mutta sen jälkeen täytyy kyllä sanoa, että odottavan aika on kyllä TODELLAKIN pitkä! Tietokoneemme oli nimittäin korjauksessa ja vallan kamalaahan se nyt oli olla viikon verran ilman nettiä. Hih! :D

Olin P*skikseen #211, jossa oli aiheena kulta + oma valinta, tehnyt tämän kortin. Mutta osallistumattahan siihenkin jäi, kun en päässyt tätä ajoissa tänne postaamaan. Ja nythän siellä onkin jo taas uusi haaste ja aihe. Ehkäpä saan siihen tehtyä jo taas uuden kortin... katsotaan. :)

Ja nyt, kun konekin taas toimii ja nettiin pääsee niin palaammekin VARMASTI asiaan jo taas heti huomenna! ;)
Ihanaa keskiviikko iltaa kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Ihana tyylikäs kortti ja sinä se osaat noita pyöreitä tehdä ja saat niistä aina niin kivan näköisiä. Ihanat väritkin on kortissa.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ja tyylikäs ! Ihana toi kultainen lumihiutale ! Onko se itsetehty vai valmistuotantoa ? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti MinnaL! Ihan on valmistuotantoa.. en vain yhtään enää muista, että mistä sen hommasin. :D

   Poista
 3. Toinen toistaan kauniimpia ovat jälleen korttisi! Tässäkin upeat värit ja ihana asettelu.
  Oletko huomannut, että meillä on meneillään DT-haku It's all about the Vintage and Beauty -haasteblogissa? Miksi et ottaisi osaa hakuun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sande! Kiitos ihan hurjasti! Kyllä itseasiassa huomasin ja pikkuisen harkitsinkin kyllä osallistumistakin.. mutta nyt kun rohkaisit, niin ehkäpä tosiaan uskaltaudunkin kokeilemaan! Kiitos! <3 :)

   Poista