maanantai 13. toukokuuta 2013

Vielä yksi kortti äidille...

Heipähei kaikille tasapuolisesti!! :)
Tarkoitukseni oli eilen julkaista äitienpäiväksi nyt taas tällä erää viimeinen äitienpäiväkortti. Suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi, kun tulikin töihin lähtö. Joten tämä kortti julkaistaankin sitten nyt. Ja kaikille äideille toivotan hyvää myöhästynyttä äitienpäivää! Äitienpäivähän voi olla vaikka joka päivä, eikös vaan? ;D
Askertelupajalla oli haasteessa 15 tällä kertaa tämän näköinen bingoruudukko. Minä valitsin sieltä rivin Kuvioreuna - Kuva - Kukkanen. Tosin kyllähän tuolta kortista löytyy extrana myös ainakin tekstiä ja kultaakin. Tällä siis mukaan siihen! :)

Sitten Villakeijun kortteiluhaasteessa 5/2013 täytyi olla pujottelua. No, minullahan on sininen nauha pujoteltu venetsiapitsiin. Eli, korttini varmaankin kelpaa myös tähän haasteeseen? :)

Ja sitten vielä lopuksi Kortistossa kyseltiin sulkia tai höyheniä. No niitäkin tietty löytyy!! :D Lisäksi kysymyksenä oli, että missä askertelet? Minulla se on tällä hetkellä ainakin olohuoneessa oleva iso pöytä. Ja sen se on kyllä aina näköinenkin.. hirmuiset vuoret kaikkea hilpettä ja silpettä. :D Eli, mukaan haasteeseen!! :)

16 kommenttia:

 1. Kylläpä olet tehnyt herkän ja kauniin kortin,tykkään!
  Kiitos osallistumisesta pajan haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti, värit, paperit ja kuva sopivat niin kauniisti yhteen!

  VastaaPoista
 3. Ihania kortteja olet puuhannut: äitienpäiväkortit ihanan herkkiä ja yo-kortti yksinkertainen mutta tosi tyylikäs! Mitenä olet saanut leikattua siitä ympyrän ? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia MinnaL! :) Siis tarkoitatko sitä koko korttia? :D Minulla on valmiita pyöreitä korttipohjia varastossa.. ei kai sitä nyt leikkelemään viitsisi ruveta... ;)

   Poista
 4. HURRRMAAvan ihana!!!! Aivan täydellinen jälleen kerran!
  Olet kyllä todella taituri tekemään näitä kortteja. Huomasitkos, että olet voittanut TAAS :) arvonnan blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos ja kumarrus Sande! :) No huomasin! Ihanaa!!! :D Kommentoinkin jo sinne.. ja laitoin s-postiakin... tuliko perille? :)

   Poista
 5. Hempeä ja kaunis kortti!:)

  Heh,tuo pöydän valtaus kuullostaa tutulta;) Ennen omaa askarteluhuonetta levittäydyin meiden pienen rivarin kodihoitohuoneen pöydille.. täytyy myöntää että levisi 'välillä' olohuoneen pöydälle jaja..;)

  Aurinkoisia päiviä ja askarteluintoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Hempukka! :) Minullakin on suurena haaveena se oma askarteluhuone, mutta ainakaan vielä tässä vaiheessa se ei ole mahdollinen.. :( Ehkä joskus kuitenkin vielä... siihen asti levittäydyn hyvällä omalla tunnolla ympäri kämppää tilpehööreineni! :D

   Poista
 6. Sulka tekee korttiin kivaa utuisuutta ja pehmeyttä, herkkä ja kaunis kortti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kotilaiska! Minustakin höyhenet pehmentävät kivasti kokonaisuutta... :)

   Poista
 7. Oi,että on ihana, väreiltään ja kokonaisuutena.

  VastaaPoista