maanantai 6. toukokuuta 2013

Omalle äidilleni...

Aurinkoista alkanutta viikkoa ihmiset rakkaat! :)
Kortiston haasteessa 29 on aiheena tietenkin mikäs muukaan kuin Äidille. No, minä tein kortin, jonka annan luultavasti omalle äidilleni. (jos en nyt vielä kertaalleen ennätä muuttaa mieltäni ;D) Kortti on tehty hyvin samoissa sävyissä ja samaan tyyliin aiemmin julkaisemani korurasian kanssa, jonka myös annan äidilleni äitienpäivälahjaksi. :)

Ja sitten... Heidi Liesegang, lämpimästi tervetuloa lukijakseni! :)

7 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis kortti. Ihanaa vintage tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. Äitisi on onnekas! Kaunis kortti!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa... kiitokset suuret kauniista sanoistanne Apris ja Vilimarika! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Minusta haasteellista on saada pyöreästä korttipohjasta yhtään mitään aikaiseksi. Sinulta se taas näyttää luonnistuvan. Tämäkin kortti on todella kaunis, tyylikäs ja herättää sellaisia ahaa-elämyksiä. Miksi sitä ei tule ajatelleeksi niin helppoja ideoita, kuin vaikka tuo pyöreä reuna, josta stanssattu keskusta pois. Ai että mä tykkään siitä, että osallistujilla on niin paljon erilaisia ideoita!
  Kiitos, onnea arvontaan!

  Ja jostain syystä en saanut tätä kommenttia laitettua tuohon oikean kortin kommenttilaatikkoon. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilimarika! :) Enhän minä tiedä luonnistuuko se minultakaan, mutta on kivaa vaihtelua tehdä välillä vähän eri mallisiakin kortteja noiden neliöiden lisäksi.. Tosi kiva kuulla, että tykkäät! :) Kumma juttu, ettei se kommentointi onnistunut tuonne toiseen korttiin. Ei näitä netin ihmeellisyyksiä voi aina oikein ymmärtää... Kiva kuitenkin, että jätit kommenttia.. sama se, että minne! :D

   Poista