tiistai 21. toukokuuta 2013

Häitä, häitä, häitä...

Postiluukusta tippui tänään ihan super kaunis hääkutsu. Kesähäät, ihanaa! <3

Siitä inspiroituneena päätin tehdä yhden erittäin yksinkertaisen hääkortin. Ja tällä kortillani olisi sitten myöskin samalla tarkoitus osallistua Kortiston haasteeseen 31, jossa aiheena oli ei liimaa. Ajattelin, että tämä haaste aiheuttaa minulle kyllä enemmän päänvaivaa, koska itse kyllä käytän jonkin sortin liimaa lähes joka kortissa.
Mutta sitten keksin tarrat!! :D Mietin, että saakohan niitäkään käyttää, mutta toisaalta onhan kaksipuolisessa teipissäkin yhtälailla tarrapinta, joten itse tarratkin varmaan silloin myöskin käyvät. Korttini kaikki osat siis tarroja! :) Tämmöisellä osallistuisin mukaan, jos huolitaan? :D

Sitten kyseltiin säilytysvinkkejä askartelukamoille. Kovin kummoisia vinkkejä ei äkkiseltään mieleen juolahtanut, mutta yksi voisi olla piltti/lastenruokapurkit.
Niistä saa äkkiä helposti ja edullisesti tuunattua ihan oman näköisiä ja mieleisiä säilytys purnukoita pikkusälälle.
Koristelee vain kauniisti mieleisellään tavalla ja vaikkapa lappu kylkeen, että mitä sisältää. Ovat sitten kauniita vaikkapa ihan hyllynreunalla säilytettäväksi. Ja kokojakin löytyy ainakin kolmea erikokoista erilaisille tilpehööreille. Minusta ainakin ihan kiva idea ja samalla saa purnukoita tuunatessa askarrella mielin määrin! ;)

Semmoista siis tällä kertaa... Mukavaa tiistaipäivää ystävät! Nautitaan auringosta!! :)

8 kommenttia: