torstai 23. tammikuuta 2014

Apriksen Ystävänpäiväkortti-rinki 3/4

Kolmas viikko ringissä menossa ja upeat materiaalit saimme tällä viikolla Sarilta. Suuri kiitos Sari! :) Ja voi mahdoton mitä kaikkea huippu ihanaa kuori sisältikään.... ja paljon!!! Tämmöistä:


Nyt iski kyllä heti alkuunsa iso pulma.. en saisi millään tätä kaikkea korttiin mahdutettua. Yritin kyllä ensin, mutta sitten päätin suoraan etten lähde väkisin tunkemaankaan. Nimittäin jos yleensäkin väkisin tunkemalla tungen tavaraa korttiin, niin silloin en ole koskaan tyytyväinen lopputulokseen.
Siis yksi paperi jäi kokonaan pois, mutta kaikkia muita on käytetty ainakin pieni osa. Lisäksi hopeinen sydän koristenauha, 2 timangia, stanssatut pienet ympyrät ja sydänviiri jäivät kortista pois. Kuusen saimmekin extrana ja se ei ollut varsinaisesti tarkoitettukaan ringin matskuihin. Yritän tässä piakkoin tehdä vielä toisen kortin, johon käyttelen sitten näitä loppuja materiaaleja. :)

Lisäksi Sari haastoi meitä tekemään jonkinlaisen taittelukortin. Ja se olikin tosi kivaa vaihtelua näille normaaleille neliö tms. muille korteille. :)
Tässä siis loppu tulos:


Menkäähän katsastamaan muiden ringin ihanaisten naisten tuotoksia! Mukana siis emäntä Apris, sekä Tiinu ja Sari.
Innostusta uudelle ringille eri teemalla on myös ollut ja lähden erittäin mielelläni myös siihen mukaan!! :)

Tässäpä tämä sitten taas tällä erää... huomenna jatketaan! Silloin pääsenkin kertomaan teille jotakin ihan... HUIPPU KIVAA!  ;)
Siihen asti...... mukavaa torstai-iltaa kaikille! :)
10 kommenttia:

 1. Kyllä on upee ja ihanilla väreillä!

  VastaaPoista
 2. :)
  Sait aikaan tosi ihanan kortin ja mahtavasti väritetty kuva. Tuo mieskulta tuossa vieressä tykkäsi siitä myös Ü Pirteä, värikäs ja eikös vain taittelumallilla saakin kivasti käytettyä materiaaleja. Ja tuon pikkuisen sammakonkin sait mukaan <3 Saas nähdä milloin me muut ennätetään kortti valmistaa. Työinto jatkuu edelleen ja vapaa-aikaa ei jää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Kiva kuulla, että tykkäät / tykkäätte! :D Tuo sammakko taisi olla oma ylivoimainen suosikkini matskuissa! ;) Se on aivan ihana.. piti sinulta kysyäkin, että onko kenen stanssi kyseessä? :)

   Poista
 3. Huikeen ihana kortti tuli! I love it!

  VastaaPoista
 4. Huikean kaunis kortti ja tosi kiva taittelumalli. Itse unohdin totaalisesti pyydetyn telinekortti mallin ja nyt hatuttaa armottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Apris! Ei kai se mitään haittaa.. eikös se ollut lähinnä toivomus. :)

   Poista
 5. Ihan tajuton mikä luomus,ei voi uskoa edes todeksi ja ihanat matskut. Mä saan matskuni nähtyä vasta huomenna. Hieman pelon sekaisin tuntein odotan kortin tekoa..nimittäin toiveenako oli taittelumalli..apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älähän nyt Tiinu.. ihan häkellyn tuommoisista ihanista sanoistasi! :D Matskut kyllä todella olivat ihanat.. vaikkakin minulle melko haastavat, kun olivat niin runsaat. Sinullehan se kyllä tosin on aina ihan helppo nakki saada kaikki käytettyä, kun olet tuommoinen taituri! :) Innolla odotan aikaansaannoksiasi!! ;)

   Poista