perjantai 6. syyskuuta 2013

Suuri kiitos maaliman mahtavimmalle työkamulle..

Vietin kesän tutussa, huippu kivassa työpaikassa, jossa oli myös huippu kivoja työkavereita. Erästä heistä haluan kuitenkin kiittää vielä ihan erikseen. Hän on ihana, ymmärtäväinen, hauska ja työpäivät hänen kanssaan ovat olleet aina yhtä iloa! Jotenkin vain olemme kovasti samalla aalto pituudella. Ja niinpä päätin laittaa hänelle kortin menemään postissa kiitoksena ja piristämään hänen päiväänsä. :)

Nämä mahtavat Artin kana-ystävät ovat kuin suoraan minä ja työkamuni, joten siitä päätin hänelle kortin rakennella. :D Nuo ihanat kartonki tekstileikkeet tilasin Heidin korttipajasta, jotka Heidi varta vasten minulle tilauksestani teki. Siellä on vaikka ja mitä ihanaa! Menkäähän ihmeessä katsomaan!! :)

Niin ja sitten... Susku Lehtinen ja Katjuska, lämpimästi tervetuloa lukijoikseni! Ihanaa! Porukkamme se vain kasvaa kasvamistaan... nyt jo huimat 23 lukijaa! Suuret kiitokset teille ihan jokaiselle sekä kaikille muillekin vierailijoille! Tämä merkitsee minulle erittäin paljon! <3 :)

4 kommenttia:

 1. Ihan super ihana kortti.Kyselit sitä mun yhtä teksti leimaa ja se oli sellaisessa joulu setissä missä on paljon joulu tekstejä. Olen sen ostanut joskus aikoja sitten Taitopuoti paperinauhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ok, katselinkin jo itseasiassa leimasettejä Paperinauhasta, mutta ainakaan nyt siellä ei ole oikein sen tyylisiä tekstejä, joita kaipaisin. Tuo sinun leimasi on tosi kaunis. :)

   Poista
 2. Ihana kortti,
  ja erityiseti tykään tuosta tekstistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Minustakin Heidi teki tosi hienot noista teksteistä! :)

   Poista