maanantai 23. syyskuuta 2013

Onnea...

Tässä tulisi vaihteeksi taas vähän vintagekorttia. Ja hyvinkin yksinkertaisella toteutuksella mennään. :)

Osallistun kortillani Inspis-haasteeseen #17, jossa aiheena oli tällä kertaa vintage ja tunnetilasi (molemmat tai jompikumpi). No, vintageahan tässä nyt on ainakin. Yritin miettiä, että millainen tunnetilani mahtoi olla korttia tehdessä ja luultavasti tunteita ehti olla hyvinkin monia, sillä tein tätä korttia hyvinkin pikku hiljaa muutaman päivän ajan. Minä kun saan joskus hyvinkin yksinkertaiseen korttiin menemään vaikka kuinka ja kauan. :D Joka tapauksessa... tunsinhan minä ainakin haikeutta ja ehkä jopa pientä masennusta johtuen harmaista, sateisista ja kylmistä päivistä. Minua myös harmitti samaan aikaan monet arkiset, mutta hyvinkin pienet asiat. Sitä en tiedä, että näkyykö nämä kortissani... mutta, tämmöisellä lähdetään kuitenkin mukaan! :)

Sitten... haluan vielä kiittää teitä ihan jokaista jotka olette taas blogissani vierailleet! <3 Vierailijoita on käynyt nyt jo melkein huimat 6000!!! WAU!!! Ja ette arvaakkaan kuinka paljon jokainen jättämänne ihana kommentti on lämmittänyt mieltäni. Kiitos! Olette ihania!! Iso halitus! <3 :)

Lopuksi haluan vielä toivottaa erittäin lämpimästi tervetulleiksi Hilkan sekä Marskun lukijoikseni! Ihanaa, että liityitte joukkoomme! :)

10 kommenttia:

 1. Onpas kaunis kortti! Haikeutta voisinkin löytää kortistasi, mutta masentumisen merkkejä ei näy. :) Kiitos kun olet mukana haasteeni toteutumisessa ja onnea paljon arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis sinulle itsellesi Vilimarika, että jaksat ihanaa haastetta aina kuukaudesta toiseen pyörittää! <3 :)

   Poista
  2. Tästä näkyy että olet sitä hartaudella ja harkiten tehnyt, tosi upee kortti ja ihanasti sävy sävyyn värit

   Poista
  3. Hihi.. lähinnä tuntui, että korttia tehdessä kaikki vain takkusi ja lopulta oli pakko jättää kortti vain näin, kun se ei siitä millään enää suostunut etenemään mihinkään... :D Mutta.. kiitos kotilaiska! :)

   Poista
 2. Tämähän on tosi upea ja niin monipuolisesti koottukin:-D Minulla menis viikko tämmöttisen tekemiseen :-))

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja tunnelmallinen kortti! Minullakin usein kestää jonkun ihan simppelinkin kortin tekeminen useamman päivän. Joskus ajan puutteen vuoksi ja joskus vain kaiken saaminen kohalleen ottaa oman aikansa! :) Kiitos paljon kauniista sanoistasi, lämmittivät mieltäni kovasti! Tokihan lukijakseksikin liityin, sinulla on taito hyppysissä ja kauniita tuotoksiasi on mukava käydä ihastelemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos erittäin paljon Marsku aivan ihanista kommenteistasi ja sanoistasi! Et arvaakaan miten ne lämmittivät mieltäni! <3 :) Ja onpa kiva kuulla, että en ole ainoa, jolla tuota aikaa välillä meinaa tuhraantua liiaksikin yhden kortin tekemiseen. :D

   Poista
 4. Aivan ihana! Ihanan pehmeä syksyinen ja lämmin.. Ihan kuin lämpimään shaaliin kietoutuminen, tästä kortista välittyy samankaltainen tunnelma :)

  PS. Munkin korttien tekoon menee yleensä öö kauan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoistasi, ne lämmittivät kovasti mieltäni! <3 :)

   Joo, ja korttien tekoon... siihen menee välillä TODELLA kauan!! :D

   Poista