lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kevään unelmat pitsien kera...

...sellainen oli It`s all about the Vintage and Beauty haasteena 39 tällä kertaa. Ja tämmöisiä kevään unelmia sain minä kerättyä korttiini.
Ajatukseni korttiin oli kyllä alun perin hieman erilainen kuin nyt itse loppu tulos. Enkä tiedä oikein itsekään onko tulos alkuperäistä ajatusta parempi vai huonompi, mutta.. tällä nyt kuitenkin lähdetään haasteeseen mukaan. :)
Mukavaa ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa teille jokaiselle! :)

14 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kortti! Huomasin, että olit käyttänyt samaa taustapaperia, kun minä DT-työssäni :) Hauska sattuma. Värit ovat upeat ja asettelu todella kaunista. Ihanat stanssaukset ja kertakaikkisen suloinen kuva. Kiva, kun osallistuit Vintage and Beauty -haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sande! Voi hitsi, onpas sattuma. Kävin kyllä silloin heti ihailemassa työtäsi, mutta miten en jotenkin ollenkaan tajunnut tuota paperia, että se on samaa... anteeksi! Pahastutko kovasti? :/ Voisin tietty vielä tehdä jonkun toisen kortin, jos tahdot? Tarkoitukseni ei ollut kyllä milläänlailla ottaa mallia... :/

   Poista
  2. No en tietenkään pahastu - hassu ;D Oli vain hauska yhteensattuna. Noita papereita on kuule vaikka kuinka kaikilla käytössä ja muitakin. Ei haittaa ollenkaan. Samoja kun käyttää, niin näkee miten monenlaisia ovat lopputulokset. Eli höpöhöpöhöpöhöpö ;) korttisi on IHANA!!!!!

   Poista
  3. Todella hyvä kuulla... Kiitos Sande!! :)

   Poista
 2. Voi jestas miten upea ja kaunis kortti! Ihana kokonaisuus ja upeat värit! Todella kauniit koristeet! Kiitos kun osallistuit haasteeseeni It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset sari! Todella ihanaa kuulla, että pidät kortistani! :)

   Poista
 3. Tosi kaunis lopputulos kuitenkin ! Ihanasti yhdistelty montaa eri kuviopaperia ja tosi kauniit värit !

  VastaaPoista
 4. Upea kokonaisuus, kaikki sopii hienosti yhteen, tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on todella upea kortti!
  Upeasti sommiteltu kokonaisuus.
  Kiva kun olet mukana taas vintage-haasteessa :)
  Halauksin Merkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Merkku! Ihanaa saada tällaisia kommentteja! <3 :)

   Poista