perjantai 8. maaliskuuta 2013

Tästä se sitten alkaa...

Heipähei ihanat askarteluystävät!
Pitkään on oma askartelublogi suunnitteilla ollut, mutta aina se on vain suunnittelun tasolle jäänyt. Nyt sitten muutamalta suunnalta olen rohkaisua ja eteen päin tuuppausta asian kanssa saanut ja päätin että.. no, kokeillaan! Eli kiitos vain teille, jotka tähän minua rohkaisitte! :) Blogin rakentelu jatkuu varmaankin vielä pitkään, kun tässä pikku hiljaa asian kanssa opettelen.. olen sen verran tumpelo näissä jutuissa. :D
Pyydän siis teiltä kärsivällisyyttä asian kanssa. Hiljaa hyvä tulee, eikös? :)
Ensimmäisenä päätin julkaista yhden pääsiäisaiheisista korteistani. Tällä osallistuisin myös Apriksen 4 -vuotiaan blogin haastearvontaan.
Mukavaa viikon loppua! :)

8 kommenttia:

 1. Ihan ensimmäisenä tervetuloa blogimaailmaan. Ja kiva kun osallistuit haasteeseeni, todella kaunis kortti. Onnea arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Apris! Katsotaan nyt miten tämä tästä lähtee käyntiin... hieman kyllä jännittää. :D

   Poista
 2. Huikean kaunis kortti, aivan ihanat värit!

  VastaaPoista
 3. muuten, sinulla näyttää olevan tuo sanavahvistus päällä -monet eivät tykkää jättää kommentteja blogeihin, jotka käyttävät sitä, kantsii ehkä harkita sen poistamista! Minäkin voin vaikka neuvoa miten, jos tuntuu hankalalta. :) Mukavaa jatkoa sinulle ja blogillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nonni! Tämmöiset kommentit lämmittävät aina mieltä! :) Ja kiitos vinkistä... minä todella kaipaisin apua, sillä olen todella tumpelo vielä tämän blogin kanssa.. :D Voisitkohan laittaa minulle vaikka sähköpostia? Osoitteeni löytyy tuolta ylhäältä... :)

   Poista
  2. Tuossa kun aikani tutkin ja ihmettelin, niin saatoin saada sen sanavahvistuksen pois päältä.. ehkä! :D Kertokaa onnistuinko! :)

   Poista
 4. HURRRJAN IHANA kortti!!! Ja Oikein paljon ONNEA uuden blogin johdosta!!!! Olen niiiiiin iloinen, että sait sen perustettua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon!! Ehkä tämä tästä lähtee pikku hiljaa käyntiin...? :D Ja, ihanaa Sande, että sain sinut lukijakseni! Lämpimästi tervetuloa! :)

   Poista