maanantai 21. lokakuuta 2013

Tiinun joulukorttirinki 2/4

Tiinun joulukorttiringin toiset matskut ovat siis saapuneet ja lähetys vuorossa oli tällä kertaa Apris. Ihanat materiaalit oli hänkin kasannut ja niin kovalla innolla rupesin kuvaakin värittelemään, että muistin vasta puolessa välissä värittelyä ottaa kuvankin. Sen vuoksi siis matsku kuvassa näkyy vain yksi ihana Siampendous leimakuva. :D
Tämmöinen oli siis kuoren sisältö, kun se minulle saapui.

Ja aikani väriteltyäni ja papereita ja tavaroita pyöriteltyäni sain loppu tulokseksi tämän.

Uskokaapa tai älkää, niin jopa minäkin sain tällä kertaa käytetyä kuoren sisällöstä kaikkea! :D Ja sen verran vielä halusin korttiin itsekin lisätä, että tökkäsin tuon joulun toivotuksen omista varastoistani vielä tuohon kukan viereen. :)

Ringissä siis itseni lisäksi ovat mukana mahtavat askartelu taiturit Apris, Lauski sekä ringin emäntä, Tiinu.
Nimet ovat linkkejä, joista pääsette katsomaan heidän upeat aikaan saannoksensa. :)

Ja lopuksi vielä toivotan sinut, Outi Hannuniemi, lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi!! Tosi mukavaa, että liityit pieneen joukkoomme! :)

Ihanaa alkanutta viikkoa jälleen ystävät rakkaat! <3 :)8 kommenttia:

 1. Oi että miten ihana kortti. Taidokkaasti väritetty leimakuva ja kiva sommittelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Apris! Ja kiitokset ihanista materiaaleista, jotka lähetit... ne olivat ihanat ja värimaailmakin oli mieleinen! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos Outiirmeli! Sain käyttööni kauniit materiaalit. :)

   Poista
 3. Kaunis,tunnelmallinen joulukortti :) Upeaa vanhaa aikaa henkii tuo joulutoivotus,ihana! Itselläni kortti vielä kuivumassa joten illalla eetteriin. Kestää sen mun sähköpostiin vastaamisen kanssa-meillä on pojat nyt kipeinä,flunssakuumeessa,ei sen pahempaa. Vastaan kyllä jos vain jaksat ootella hieman aikaa :) Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lauski!! Älä hätäile sen vastaamisen kanssa yhtään! Vastailet sitten, kun jaksat ja ennätät.. :) Itsekin olen tällä hetkellä kipeänä.. kun ei lapset sairasta, niin on hyvää aikaa sairastaa itse. Eikös se niin mene? ;) Mutta, teille toivotan pikaisia paranemisia ja jaksuhaleja!! :)

   Poista
 4. Upea kortti täälläkin ja niin runsas,upeasti olet kaikkia matskuja käyttänyt.Jospa sitä saisi itsekkin tänään kortin blogattua kun tullaan reissusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinu! Innolla jo odotan, että nään korttisi! :)

   Poista