keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

It`s all about the Vintage and Beauty haaste 47...

Heippa kaikki!

Niin ne kesä ja "kiireet" vaan tuntuvat vievän kaiken ajan rakkailta harrastuksilta. Niinpä blogin päivittelykin meinaa jäädä monesti hyvin vähäiseksi. Lisäksi jouduin kauhukseni jokin aika sitten aikamoiseen kolariin, ja nyt ei ole sitten senkään vuoksi pystynyt tekemään oikein mitään pitkiin aikoihin. :( Mutta nyt ollaan onneksi jo pikku hiljaa paranemaan päin. :)

Niinpä sainkin tänään pitkästä pitkästä aikaa tehtyä taas yhden kortinkin. Kyseessä on onnittelukortti, jolla osallistun Vintage and Beauty haasteeseen, jossa aiheena on tällä kertaa mustavalkoinen. :)

Ihanaa keskiviikko päivää teille jokaiselle!! Ja Anitta, ilokseni huomasin, että olet liittynyt lukijakseni. Lämpimästi tervetuloa!! :)

14 kommenttia:

 1. Kesä on vain kerran vuodessa, kaikkea muuta joka vuosi. ;) Siispä itsekin ajastelen postauksia ja nautin lämmöstä ja luonnosta. :) Kun vielä kerkeisi joskus askarrellakin...
  Kauniin kortin olet tehnyt! Dramaattinen ja juhlava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Vilimarika, näinhän se on... nautitaan nyt lämmöstä ja auringosta. Talvella ehditään sitten taas palella. :D Kiitos! :)

   Poista
 2. Voi kauhistus! Toivottavasti jo voit paremmin nytten!! Kesästä tulee nauttia, blogi maailma on vielä talessa kun syksy tulee! =)
  Mutta kyllä olet tehnyt kauniin ja tyylikkään kortin! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan! Oikein rattoisaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voin jo paljon paremmin nyt, kiitos! :) Niin, ja totta.. eihän se blogi täältä mihinkään kesän aikana karkaa. Kiitokset kauniista sanoistasi!! :)

   Poista
 3. Hui kamala - kolari! Varmasti säikäytti!!
  Upean kortin oletkin tehnyt - todella elegantti!
  Sinulla kyllä löytyy taitoa ja osaamista!
  Ihana, kun osallistuit Mustavalko-haasteeseemme ja onnea arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tietenkin säikäytti, mutta onneksi koko tapahtumasta ei ole ihan hirveästi mitään muistikuvia, koska menetin tajuntani. Nyt vaan parannellaan ja toivutaan pikku hiljaa. kyllä se arki taas tästä rupeaa sujumaan. :) Kiitokset jälleen ihanasta kommentistasi!! <3 :)

   Poista
 4. Hello, this is delightful. Your attention to detail is fabulous. Thank you for sharing with us at Its all about the Vintage. Suzanne x

  VastaaPoista
 5. Onneksi selvisit kolarista! Korttisi on kaunis ja tuo pyöreä muoto tekee siitä erityisen. Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kortti. Tulin vastavierailulle, kaikkea upeaa sinulta täältä löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa Kemppis, kun tulit!! Ja kiitos oikein paljon! :)

   Poista