torstai 13. kesäkuuta 2013

Villakeijun kortteiluhaaste 6 / 2013


Heipparallaa pitkästä aikaa!
Blogini edellisestä päivityksestä on kulunut aivan luvattoman kauan aikaa! Pahoitteluni siitä rakkaat lukijani sekä blogini seuraajat! :/
Kesä ja kiireet yllättivät minut täysin. Aloitin myös pitkän kotona olon jälkeen työt tässä muutama viikko takaperin ja nyt se on todella ruvennut näköjään haittaamaan harrastuksiani. Toisin sanoen, kesän ajan blogin päivittely saattaa olla hyvinkin vähäistä, mutta ei täältä mihkään kokonaan kadota! Sen lupaan!! ;)

Sitten kortteihin... villakeijun kesäkuun haasteen aiheena oli tämmöinen ihana luonnos. Luonnos oli oikein kiva, mutta minulle hirmuisen haastava. Nimittäin mieleni teki ihan valtavasti lisätä korttiin vaikka mitä. Oli vaikeaa jättää koristelut niin vähälle. Ja varmasti hieman onnittelu tekstiä ja rusettia tulee kortti lisäksi myöhemmin saamaankin pintaansa. :D Tämmöisellä nyt siis kuitenkin mukaan! :)

Sainpa myös erittäin ihanan uutisen lauantaina, kun huomasin tämän korttini päässeen TOP3 :een Vintage and Beauty haasteessa. JEII!!! Ihan valtavan suuret kiitokset!! <3 Tulipa hyvä mieli! :)

Ja sitten vielä oikein suuret ja lämpimät tervetulotoivotukset Lauralle, kun liityit lukijakseni!! Ihanaa! Tervetuloa joukkoon! :)

4 kommenttia:

  1. Onpas kaunis kortti! Ihana ku kissa, eikä joku vintage-hääpari. Niitä näkee aina, mutta tällasia ei ku kerran elämässään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Vilimarika!! Ihanaa kuulla, että joku tykkää! Itseäni tämä kortti jäi kovasti vaivaamaan.. tuntui, että jäi jotenkin liian yksinkertaiseksi. :)

      Poista